Zannata geeft al even een voorsmaakje van wat modeljaar 2019 zal brengen en dat ziet er niet slecht uit. Het Belgische merk heeft een nieuwe fully mountainbike en monteert zijn racefietsen al af met Campagnolo 12-speed.

De stijve en lichte Z82 en de aerodynamische Z88 lijken onveranderd voor komend seizoen, maar de toppers uit het racegamma zullen nu wel beschikbaar zijn met Campagnolo 12-speed. De vooruitstrevende Italiaanse groepen zullen beschikbaar zijn bij de fietsfabrikant uit Sint-Niklaas, die zoals altijd veel mogelijkheden biedt om jouw ideale fiets samen te stellen - of dat nu met een Japanse, Italiaanse of Amerikaanse groepset is.

Op vlak van mountainbikes konden we wel een nieuw frame spotten. Bikers wagen zich steeds meer op gevarieerd terrein en dan is een fully des te handiger. De Zannata Z29FS kan daarvoor een oplossing bieden. Hij is onder andere beschikbaar met een Sram Eagle 12-speed, net zoals de Z29-hardtail.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer met gratis extra Tourgids ligt nu in de winkel, met daarin aanvaller Thomas De Gendt die de bollentrui wil, Dylan Groenewegen die wil sprinten naar het geel, analyses van elke Touretappe en verkenningen van de kasseirit en de spektakelrit naar La Rosière, de 'Rondetafel' met José De Cauwer en Kevin De Weert die de Tour volledig fileren, de vele Colombiaanse Tourtalenten, ... De koers is natuurlijk meer dan de Tour, dus blikken we met Eddy Planckaert vooruit naar de BinckBank Tour, naar de Giro Rosa met Annemiek van Vleuten, ging Erwin Vervecken Fietsen Met Julien Vermote, praat Otto-Jan Ham over zijn fietspassie, ... De actieve fietsfanaat kan uitkijken naar de test van 11 zomershirts, een blik op de nieuwe BMC-modellen, een verslag van de Retro Ronde, tips om zelf te profiteren van de marginal gains van Team Sky, Do's & Don'ts over het gevaar van teken en zadelklachten bij droge hitte, en veel meer!