Zannata geeft al even een voorsmaakje van wat modeljaar 2019 zal brengen en dat ziet er niet slecht uit. Het Belgische merk heeft een nieuwe fully mountainbike en monteert zijn racefietsen al af met Campagnolo 12-speed.

De stijve en lichte Z82 en de aerodynamische Z88 lijken onveranderd voor komend seizoen, maar de toppers uit het racegamma zullen nu wel beschikbaar zijn met Campagnolo 12-speed. De vooruitstrevende Italiaanse groepen zullen beschikbaar zijn bij de fietsfabrikant uit Sint-Niklaas, die zoals altijd veel mogelijkheden biedt om jouw ideale fiets samen te stellen - of dat nu met een Japanse, Italiaanse of Amerikaanse groepset is.

Op vlak van mountainbikes konden we wel een nieuw frame spotten. Bikers wagen zich steeds meer op gevarieerd terrein en dan is een fully des te handiger. De Zannata Z29FS kan daarvoor een oplossing bieden. Hij is onder andere beschikbaar met een Sram Eagle 12-speed, net zoals de Z29-hardtail.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het juninummer van cycling.be magazine ligt in de winkel, met op de cover Mark Cavendish die jaagt op het zegerecord van Eddy Merckx in de Tour. Verder: Michal Kwiatkowski, de chocolatier in Jasper Stuyven, het Belgisch kampioenschap volgens Van Avermaet en Gilbert én een parcoursverkenning van dat BK in Binche, Fietsen Met Dylan Teuns, Sofie De Vuyst die terugvocht na een zwaar ongeval, vooruitblik op de Giro Rosa, Mikel Landa, revelatie Remco Evenepoel, ... De actieve wielerfanaat heeft even veel keuze in dit magazine, met de zin en onzin van preventieve hartscreenings, de grote fietsbrillentest, fietsen in Zwitserland, het verhaal van Ludo Dierckxsens in de Mallorca 312, Gran Fondo Il Lombardia, fietsvragen beantwoord over conditie onderhouden op reis en het nut van crossfit, fietstests van de Specialized Stumpjumper en Smets Aero, en veel meer.