Zannata geeft al even een voorsmaakje van wat modeljaar 2019 zal brengen en dat ziet er niet slecht uit. Het Belgische merk heeft een nieuwe fully mountainbike en monteert zijn racefietsen al af met Campagnolo 12-speed.

De stijve en lichte Z82 en de aerodynamische Z88 lijken onveranderd voor komend seizoen, maar de toppers uit het racegamma zullen nu wel beschikbaar zijn met Campagnolo 12-speed. De vooruitstrevende Italiaanse groepen zullen beschikbaar zijn bij de fietsfabrikant uit Sint-Niklaas, die zoals altijd veel mogelijkheden biedt om jouw ideale fiets samen te stellen - of dat nu met een Japanse, Italiaanse of Amerikaanse groepset is.

Op vlak van mountainbikes konden we wel een nieuw frame spotten. Bikers wagen zich steeds meer op gevarieerd terrein en dan is een fully des te handiger. De Zannata Z29FS kan daarvoor een oplossing bieden. Hij is onder andere beschikbaar met een Sram Eagle 12-speed, net zoals de Z29-hardtail.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids zomaar bij. Daarin vind je een uitgebreide kalender met alle topcrossen, alle renners en een vooruitblik van Bart Wellens, aangevuld met interviews met alleskunner Mathieu van der Poel ('Winnen went nooit'), Sanne Cant ('Blij met Marianne Vos als concurrente'), Maud Kaptheijns, en Peter Van Santvliet, een masterclass crosstechniek met Erwin Vervecken, het debuutjaar van Sven Nys, de favoriete trainingsparcoursen van de profs, veldritnatie Zwitserland, … Het gewone nummer opent met kleurrijke figuur Bram Tankink, de jonge talenten die afgelopen seizoen doorbraken, de Duitse Monika die voor de Vuelta uit reed, de resultaten van de Continental-verkeersveiligheidsenquête geanalyseerd, Sur Place in het Griekse Loutraki en Spaanse Girona, Bekende Velofiel Bart Schols, fietstests van de Canyon Inflite AL- en Stevens Super Prestige-crossfietsen, en veel meer!