Bij cycling.be kunnen we een leuke limited edition altijd appreciëren, maar deze Cervélo P5X Lamborghini Edition, die werd voorgesteld tijdens de Geneva International Motor Show steelt overal de show. Ook Pirelli stond op de autobeurs met fietsbanden.

Het opvallende design van deze speciale Cervélo P5X is van de hand van Lamborghini's Centro Stile, het designlabo achter bekende auto-ontwerpen als de Huracán en Aventador. Een nummering op de bovenbuis duidt aan waar elke specifieke fiets komt in de oplage van amper 25 stuks. Lamborghini-liefhebbers zullen bekend zijn met de iconische gele kleur en het patroon met Y-vorm op frame en vork.

Maar Lamborghini was niet het enige merk met een fiets op de stand. Ook Pirelli kwam naar Genève met fietsbanden. Het Italiaanse merk stelde er de gekleurde versies van zijn PZero Velo-raceband voor. De volledig ingekleurde logo's doen denken aan autoracebanden en zijn gemaakt voor mensen die zelfs de kleur van hun banden willen aanpassen aan hun fiets.

Pirelli
Pirelli stelde in Genève de gekleurde PZero Velo voor

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het maartnummer van cycling.be magazine ligt in de winkel, met daarin: wereldkampioen Peter Sagan op monumentenjacht, Oliver Naesen dromend over een klassieke zege, Fernando Gaviria die niet alleen denkt aan Tourzeges maar ook aan kasseikoersen, vijf outsiders voor het voorjaar, Jolien D'hoore die verder de wereldtop wil bestormen, de vernieuwde Driedaagse Brugge-De Panne, Erwin Vervecken die ging Fietsen Met Tim Merlier, de Parijs-Nice van Frank Vandenbroucke in 1998, onze man op pad met Bauke Mollema en het Monacopeloton, de cols van Parijs-Nice, ... De actieve fietsfan leest over materiaal- en andere tips om de kasseiklassiekers te overleven, trainen voor de Ronde en Luik onder tijdsdruk, hoe je 'typisch mannelijke problemen' na het fietsen vermijdt, een dubbel kasseiweekend met Gent-Wevelgem Cyclo en Johan Museeuw Classic in Harelbeke, tests van de Look 795 Aerolight RS, Argon 18 Gallium Pro Disc, Wahoo Tickr Fit, Polar OH1, en veel meer!