Bij cycling.be kunnen we een leuke limited edition altijd appreciëren, maar deze Cervélo P5X Lamborghini Edition, die werd voorgesteld tijdens de Geneva International Motor Show steelt overal de show. Ook Pirelli stond op de autobeurs met fietsbanden.

Het opvallende design van deze speciale Cervélo P5X is van de hand van Lamborghini's Centro Stile, het designlabo achter bekende auto-ontwerpen als de Huracán en Aventador. Een nummering op de bovenbuis duidt aan waar elke specifieke fiets komt in de oplage van amper 25 stuks. Lamborghini-liefhebbers zullen bekend zijn met de iconische gele kleur en het patroon met Y-vorm op frame en vork.

Maar Lamborghini was niet het enige merk met een fiets op de stand. Ook Pirelli kwam naar Genève met fietsbanden. Het Italiaanse merk stelde er de gekleurde versies van zijn PZero Velo-raceband voor. De volledig ingekleurde logo's doen denken aan autoracebanden en zijn gemaakt voor mensen die zelfs de kleur van hun banden willen aanpassen aan hun fiets.

Pirelli
Pirelli stelde in Genève de gekleurde PZero Velo voor

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het juninummer van cycling.be magazine ligt in de winkel, met op de cover Mark Cavendish die jaagt op het zegerecord van Eddy Merckx in de Tour. Verder: Michal Kwiatkowski, de chocolatier in Jasper Stuyven, het Belgisch kampioenschap volgens Van Avermaet en Gilbert én een parcoursverkenning van dat BK in Binche, Fietsen Met Dylan Teuns, Sofie De Vuyst die terugvocht na een zwaar ongeval, vooruitblik op de Giro Rosa, Mikel Landa, revelatie Remco Evenepoel, ... De actieve wielerfanaat heeft even veel keuze in dit magazine, met de zin en onzin van preventieve hartscreenings, de grote fietsbrillentest, fietsen in Zwitserland, het verhaal van Ludo Dierckxsens in de Mallorca 312, Gran Fondo Il Lombardia, fietsvragen beantwoord over conditie onderhouden op reis en het nut van crossfit, fietstests van de Specialized Stumpjumper en Smets Aero, en veel meer.