Bij cycling.be kunnen we een leuke limited edition altijd appreciëren, maar deze Cervélo P5X Lamborghini Edition, die werd voorgesteld tijdens de Geneva International Motor Show steelt overal de show. Ook Pirelli stond op de autobeurs met fietsbanden.

Het opvallende design van deze speciale Cervélo P5X is van de hand van Lamborghini's Centro Stile, het designlabo achter bekende auto-ontwerpen als de Huracán en Aventador. Een nummering op de bovenbuis duidt aan waar elke specifieke fiets komt in de oplage van amper 25 stuks. Lamborghini-liefhebbers zullen bekend zijn met de iconische gele kleur en het patroon met Y-vorm op frame en vork.

Maar Lamborghini was niet het enige merk met een fiets op de stand. Ook Pirelli kwam naar Genève met fietsbanden. Het Italiaanse merk stelde er de gekleurde versies van zijn PZero Velo-raceband voor. De volledig ingekleurde logo's doen denken aan autoracebanden en zijn gemaakt voor mensen die zelfs de kleur van hun banden willen aanpassen aan hun fiets.

Pirelli
Pirelli stelde in Genève de gekleurde PZero Velo voor

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het decembernummer ligt nu in de winkel en brengt heel wat lekkers mee: je kan niet alleen meer dan 1300 euro aan kerstcadeaus winnen, maar we kruipen ook in het hoofd van Wout van Aert, gaan fietsen met Katie Compton, maken een verre verplaatsing van een cross in België naar Tsjechië, blikken terug met Roland Liboton en Hennie Stamsnijder, spreken met Annemarie Worst, kijken terug op het wielerjaar 2018 en overlopen de veranderingen die er aankomen in 2019. Verder: de velofiel in Saartje Vandendriessche, de eerste tubeless raceband van Continental, tips en recepten voor lekker warme wintervoeding, tests van de Look 795 Blade RS Disc en Cannondale System Six, tips om een verstuikte enkel te verzorgen en een krakend bracket te verhelpen, materiaaltests, en veel meer!