Bij cycling.be kunnen we een leuke limited edition altijd appreciëren, maar deze Cervélo P5X Lamborghini Edition, die werd voorgesteld tijdens de Geneva International Motor Show steelt overal de show. Ook Pirelli stond op de autobeurs met fietsbanden.

Het opvallende design van deze speciale Cervélo P5X is van de hand van Lamborghini's Centro Stile, het designlabo achter bekende auto-ontwerpen als de Huracán en Aventador. Een nummering op de bovenbuis duidt aan waar elke specifieke fiets komt in de oplage van amper 25 stuks. Lamborghini-liefhebbers zullen bekend zijn met de iconische gele kleur en het patroon met Y-vorm op frame en vork.

Maar Lamborghini was niet het enige merk met een fiets op de stand. Ook Pirelli kwam naar Genève met fietsbanden. Het Italiaanse merk stelde er de gekleurde versies van zijn PZero Velo-raceband voor. De volledig ingekleurde logo's doen denken aan autoracebanden en zijn gemaakt voor mensen die zelfs de kleur van hun banden willen aanpassen aan hun fiets.

Pirelli
Pirelli stelde in Genève de gekleurde PZero Velo voor

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het maartnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met daarin Peter Sagan, Tiesj Benoot, Patrick Lefevere, Laurens ten Dam, Ruben Van Gucht op Monumentenjacht bij Andrei Tchmil, een vooruitblik op de vernieuwde AG Driedaagse Brugge-De Panne, een analyse van het vrouwenwielrennen door Lieselot Decroix, ... De actieve fietsliefhebber kan zich klaarstomen voor de Ronde van Vlaanderen Cyclo dankzij onze ultieme trainingsmaand, en kan zich verlekkeren aan een vergelijking tussen de goedkoopste en duurste Specialized, de regenjassentest, Sur Place in Zuid-Tirol, een test van de Cervélo C3, Do's & Don'ts over verantwoord afvallen en het nut van de foamrol, ... En er valt ook wat te winnen: je kan gratis mee op de cycling.be Marmotta-fietstrip naar Oostenrijk, of met Johan Museeuw het mooiste uit het Ronde-parcours verkennen, of je kan meedingen naar de prachtige Canyon Endurace!