Bij cycling.be kunnen we een leuke limited edition altijd appreciëren, maar deze Cervélo P5X Lamborghini Edition, die werd voorgesteld tijdens de Geneva International Motor Show steelt overal de show. Ook Pirelli stond op de autobeurs met fietsbanden.

Het opvallende design van deze speciale Cervélo P5X is van de hand van Lamborghini's Centro Stile, het designlabo achter bekende auto-ontwerpen als de Huracán en Aventador. Een nummering op de bovenbuis duidt aan waar elke specifieke fiets komt in de oplage van amper 25 stuks. Lamborghini-liefhebbers zullen bekend zijn met de iconische gele kleur en het patroon met Y-vorm op frame en vork.

Maar Lamborghini was niet het enige merk met een fiets op de stand. Ook Pirelli kwam naar Genève met fietsbanden. Het Italiaanse merk stelde er de gekleurde versies van zijn PZero Velo-raceband voor. De volledig ingekleurde logo's doen denken aan autoracebanden en zijn gemaakt voor mensen die zelfs de kleur van hun banden willen aanpassen aan hun fiets.

Pirelli
Pirelli stelde in Genève de gekleurde PZero Velo voor

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het septembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en uiteraard focussen we op het WK, met interviews met Nibali, Alaphilippe, Wellens (slotklim WK wordt moordend) en Anna van der Breggen, en uiteraard verkenden we het loodzware parcours in Innsbruck. Erwin Vervecken ging Fietsen Met Victor Campenaerts, we bezochten De Ketele en Ghys na hun EK-triomf, overlopen het tussenseizoen van de crossers, … Voor de recreant verkennen we drie prachtige tochten voor de komende weken en stelden we een Aero-dossier samen, met reviews van de Specialized Venge, BMC Timemachine Road en Ridley Noah Fast Disc, en met een informatief bezoekje aan de windtunnel. Verder: Bekende Velofiel Gella Vandecaveye, onze Fietsstage in Oostenrijk, een indrukwekkende prestatie in de Tour du Mont Blanc, test van de Canyon Lux, een prachtige stalen De Rosa met gegraveerde Campa-groep, nieuwtjes van Eurobike, sprintlessen, de beste voeding voor zware zweters, en veel meer!