Het motto van Sealskinz luidt: 'Get out and stay out whatever the weather'. En dat is absoluut geen grootspraak. Dankzij Sealskinz-producten kan je immers je outdooractiviteiten blijven uitoefenen ongeacht de weersomstandigheden. Het assortiment bestaat uit kousen, handschoenen, mutsen en overschoenen.

In extreme weercondities zijn onze ledematen steeds het eerste slachtoffer. Dankzij de ontwikkeling van een waterdicht en ademend gepatenteerd membraan heb je met de producten van Sealskinz de juiste bondgenoot om de strijd tegen de natuurelementen te overwinnen. De hoofdkenmerken van de Sealskinz-producten zijn de volgende: waterdicht - warm - ademend. De producten zijn gemaakt uit pure noodzaak: de noodzaak om als eerste buiten te staan en als laatste terug binnen te komen, de noodzaak om het natte en koude weer te trotseren, de noodzaak om prestaties te leveren en de noodzaak om je te beschermen.

Sealskinz Halo

Het Britse bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring op vlak van ontwikkeling en heeft altijd samengewerkt met de grote atleten in verschillende sporten. Dankzij hun feedback zijn ze gekomen tot het assortiment dat ze vandaag aanbieden.

Naast waterdichte oplossingen om de weersomstandigheden te trotseren heeft Sealksinz ook een assortiment producten om prestaties te kunnen leveren in het donker. Deze producten zijn speciaal ontworpen om je zichtbaarheid op de weg onder alle omstandigheden te verbeteren. De grootste innovatie op dit vlak is ongetwijfeld de Halo Overschoen, die sinds vorig jaar in het assortiment opgenomen is.

WOON-WERKVERKEER

Sealskinz Halo

De Halo Overschoen is voorzien van een led-lampje dat geïntegreerd is in de hiel, wat maakt dat je steeds veilig kan fietsen en gezien wordt in het verkeer. De Halo (55 euro) is beschikbaar in zowel een neoprene uitvoering (gesloten onderkant) als een lightweight versie (open onderkant). De ritssluiting is aan de zijkant geplaatst, waardoor je de overschoen nog gemakkelijker kan aan- en uittrekken. Deze overschoen biedt de ideale bescherming voor de zwakke weggebruiker en zorgt voor extra visibiliteit. Een ideale overschoen voor woon-werkverkeer dus! Het led-lampje kan gebruikt worden in 3 verschillende standen, biedt een zichtbaarheid tot 500 meter en gaat 240 uur mee.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het maartnummer van cycling.be magazine ligt in de winkel, met daarin: wereldkampioen Peter Sagan op monumentenjacht, Oliver Naesen dromend over een klassieke zege, Fernando Gaviria die niet alleen denkt aan Tourzeges maar ook aan kasseikoersen, vijf outsiders voor het voorjaar, Jolien D'hoore die verder de wereldtop wil bestormen, de vernieuwde Driedaagse Brugge-De Panne, Erwin Vervecken die ging Fietsen Met Tim Merlier, de Parijs-Nice van Frank Vandenbroucke in 1998, onze man op pad met Bauke Mollema en het Monacopeloton, de cols van Parijs-Nice, ... De actieve fietsfan leest over materiaal- en andere tips om de kasseiklassiekers te overleven, trainen voor de Ronde en Luik onder tijdsdruk, hoe je 'typisch mannelijke problemen' na het fietsen vermijdt, een dubbel kasseiweekend met Gent-Wevelgem Cyclo en Johan Museeuw Classic in Harelbeke, tests van de Look 795 Aerolight RS, Argon 18 Gallium Pro Disc, Wahoo Tickr Fit, Polar OH1, en veel meer!