Het motto van Sealskinz luidt: 'Get out and stay out whatever the weather'. En dat is absoluut geen grootspraak. Dankzij Sealskinz-producten kan je immers je outdooractiviteiten blijven uitoefenen ongeacht de weersomstandigheden. Het assortiment bestaat uit kousen, handschoenen, mutsen en overschoenen.

In extreme weercondities zijn onze ledematen steeds het eerste slachtoffer. Dankzij de ontwikkeling van een waterdicht en ademend gepatenteerd membraan heb je met de producten van Sealskinz de juiste bondgenoot om de strijd tegen de natuurelementen te overwinnen. De hoofdkenmerken van de Sealskinz-producten zijn de volgende: waterdicht - warm - ademend. De producten zijn gemaakt uit pure noodzaak: de noodzaak om als eerste buiten te staan en als laatste terug binnen te komen, de noodzaak om het natte en koude weer te trotseren, de noodzaak om prestaties te leveren en de noodzaak om je te beschermen.

Sealskinz Halo

Het Britse bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring op vlak van ontwikkeling en heeft altijd samengewerkt met de grote atleten in verschillende sporten. Dankzij hun feedback zijn ze gekomen tot het assortiment dat ze vandaag aanbieden.

Naast waterdichte oplossingen om de weersomstandigheden te trotseren heeft Sealksinz ook een assortiment producten om prestaties te kunnen leveren in het donker. Deze producten zijn speciaal ontworpen om je zichtbaarheid op de weg onder alle omstandigheden te verbeteren. De grootste innovatie op dit vlak is ongetwijfeld de Halo Overschoen, die sinds vorig jaar in het assortiment opgenomen is.

WOON-WERKVERKEER

Sealskinz Halo

De Halo Overschoen is voorzien van een led-lampje dat geïntegreerd is in de hiel, wat maakt dat je steeds veilig kan fietsen en gezien wordt in het verkeer. De Halo (55 euro) is beschikbaar in zowel een neoprene uitvoering (gesloten onderkant) als een lightweight versie (open onderkant). De ritssluiting is aan de zijkant geplaatst, waardoor je de overschoen nog gemakkelijker kan aan- en uittrekken. Deze overschoen biedt de ideale bescherming voor de zwakke weggebruiker en zorgt voor extra visibiliteit. Een ideale overschoen voor woon-werkverkeer dus! Het led-lampje kan gebruikt worden in 3 verschillende standen, biedt een zichtbaarheid tot 500 meter en gaat 240 uur mee.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer met gratis extra Tourgids ligt nu in de winkel, met daarin aanvaller Thomas De Gendt die de bollentrui wil, Dylan Groenewegen die wil sprinten naar het geel, analyses van elke Touretappe en verkenningen van de kasseirit en de spektakelrit naar La Rosière, de 'Rondetafel' met José De Cauwer en Kevin De Weert die de Tour volledig fileren, de vele Colombiaanse Tourtalenten, ... De koers is natuurlijk meer dan de Tour, dus blikken we met Eddy Planckaert vooruit naar de BinckBank Tour, naar de Giro Rosa met Annemiek van Vleuten, ging Erwin Vervecken Fietsen Met Julien Vermote, praat Otto-Jan Ham over zijn fietspassie, ... De actieve fietsfanaat kan uitkijken naar de test van 11 zomershirts, een blik op de nieuwe BMC-modellen, een verslag van de Retro Ronde, tips om zelf te profiteren van de marginal gains van Team Sky, Do's & Don'ts over het gevaar van teken en zadelklachten bij droge hitte, en veel meer!