De dagen worden korter, donkerder en daarmee wordt verlichting steeds belangrijker. De BBB Sniper is een heldere lamp die je met zijn 1200 lumen veilig door de donkerste winterdagen heen loodst.

Zoals de naam al suggereert brengt het lampje een krachtige lichtstraal voort en voelt het net alsof je met scherp schiet, alleen dan niet echt natuurlijk. De verlichtingsrange van BBB Cycling wordt gekenmerkt door kwaliteit. Waar concurrenten een hoge output garanderen is dit vaak voor een korte duur. Dankzij de hoogwaardige Samsung lithium ion batterij garandeert BBB een vergelijkbare output, maar voor een langere periode. Hierdoor zal het verloop van de accu gelijkwaardig afnemen en kom je niet voor verassingen te staan. Wat uiteraard wel zo fijn is in het donker.

SCHIET MET SCHERP

De Sniper is een high-end compacte koplamp met een sterke lichtstraal. Doordat de accu geïntegreerd is in het ontwerp is de Sniper makkelijk te installeren op het stuur van je racefiets of mountainbike en met de bijgeleverde stuurbracket wordt dit alleen maar makkelijker. Wanneer het licht beperkt wordt tot een absoluut minimum is de Sniper op zijn best en mocht er toch een tegenligger op je pad komen, dan is met de afstandsbediening, die je eenvoudig en gelijk waar op het stuur kunt plaatsen, makkelijk het licht te dimmen.

De BBB Sniper heeft een adviesverkoopprijs van 179,95 euro, creëert tot 1200 Lumen dankzij de twee XML-U2 CREE LED's, is USB-oplaadbaar, weegt 210 gram, heeft een handige batterij-indicator en is waterbestendig. Zelf konden we er al een night ride mee rijden en zelfs zonder extra helmlamp konden we baden in een zee van licht.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het juninummer van cycling.be magazine ligt in de winkel, met op de cover Mark Cavendish die jaagt op het zegerecord van Eddy Merckx in de Tour. Verder: Michal Kwiatkowski, de chocolatier in Jasper Stuyven, het Belgisch kampioenschap volgens Van Avermaet en Gilbert én een parcoursverkenning van dat BK in Binche, Fietsen Met Dylan Teuns, Sofie De Vuyst die terugvocht na een zwaar ongeval, vooruitblik op de Giro Rosa, Mikel Landa, revelatie Remco Evenepoel, ... De actieve wielerfanaat heeft even veel keuze in dit magazine, met de zin en onzin van preventieve hartscreenings, de grote fietsbrillentest, fietsen in Zwitserland, het verhaal van Ludo Dierckxsens in de Mallorca 312, Gran Fondo Il Lombardia, fietsvragen beantwoord over conditie onderhouden op reis en het nut van crossfit, fietstests van de Specialized Stumpjumper en Smets Aero, en veel meer.