De dagen worden korter, donkerder en daarmee wordt verlichting steeds belangrijker. De BBB Sniper is een heldere lamp die je met zijn 1200 lumen veilig door de donkerste winterdagen heen loodst.

Zoals de naam al suggereert brengt het lampje een krachtige lichtstraal voort en voelt het net alsof je met scherp schiet, alleen dan niet echt natuurlijk. De verlichtingsrange van BBB Cycling wordt gekenmerkt door kwaliteit. Waar concurrenten een hoge output garanderen is dit vaak voor een korte duur. Dankzij de hoogwaardige Samsung lithium ion batterij garandeert BBB een vergelijkbare output, maar voor een langere periode. Hierdoor zal het verloop van de accu gelijkwaardig afnemen en kom je niet voor verassingen te staan. Wat uiteraard wel zo fijn is in het donker.

SCHIET MET SCHERP

De Sniper is een high-end compacte koplamp met een sterke lichtstraal. Doordat de accu geïntegreerd is in het ontwerp is de Sniper makkelijk te installeren op het stuur van je racefiets of mountainbike en met de bijgeleverde stuurbracket wordt dit alleen maar makkelijker. Wanneer het licht beperkt wordt tot een absoluut minimum is de Sniper op zijn best en mocht er toch een tegenligger op je pad komen, dan is met de afstandsbediening, die je eenvoudig en gelijk waar op het stuur kunt plaatsen, makkelijk het licht te dimmen.

De BBB Sniper heeft een adviesverkoopprijs van 179,95 euro, creëert tot 1200 Lumen dankzij de twee XML-U2 CREE LED's, is USB-oplaadbaar, weegt 210 gram, heeft een handige batterij-indicator en is waterbestendig. Zelf konden we er al een night ride mee rijden en zelfs zonder extra helmlamp konden we baden in een zee van licht.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het septembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en uiteraard focussen we op het WK, met interviews met Nibali, Alaphilippe, Wellens (slotklim WK wordt moordend) en Anna van der Breggen, en uiteraard verkenden we het loodzware parcours in Innsbruck. Erwin Vervecken ging Fietsen Met Victor Campenaerts, we bezochten De Ketele en Ghys na hun EK-triomf, overlopen het tussenseizoen van de crossers, … Voor de recreant verkennen we drie prachtige tochten voor de komende weken en stelden we een Aero-dossier samen, met reviews van de Specialized Venge, BMC Timemachine Road en Ridley Noah Fast Disc, en met een informatief bezoekje aan de windtunnel. Verder: Bekende Velofiel Gella Vandecaveye, onze Fietsstage in Oostenrijk, een indrukwekkende prestatie in de Tour du Mont Blanc, test van de Canyon Lux, een prachtige stalen De Rosa met gegraveerde Campa-groep, nieuwtjes van Eurobike, sprintlessen, de beste voeding voor zware zweters, en veel meer!