TRAIN ALS EEN PROF BIJ CYCLING.BE

Ga mee met de cycling.be Marmotta fietsstage in Oostenrijk


Van 9 tot en met 13 mei en van 13 tot en met 17 juni kan iedereen mee met de cycling.be Marmotta fietsstage in Mühlbach, Salzburgerland. In dit prachtig stukje Oostenrijk rij je onder begeleiding van cycling.be-gidsen Sven Nys of Sven Vanthourenhout en onze cycling.be-man begeleide fietstochten. Daarna kun je genieten van de luxe van het Marmotta Alpin Hotel. Een ideale mix van afzien, tips opsteken en ontspannen - en dat aan een wel erg interessante prijs. Schrijf je hier in!

Trainingsschema

Wie intekent voor de Cycling.be Marmotta fietsstage krijgt een trainingsschema van 10 weken, zodat hij of zij volledig klaar is om de Grossglockner en andere Alpenreuzen aan te vallen. In februari krijg je alle nodige info én je persoonlijke trainingsschema van een topcoach van Energy Lab tijdens een infosessie, zodat je volledig klaar bent voor de uitdaging.

Elke dag, drie ritten lang, kun je genieten van de expertise van onze Cycling.be-gidsen. Tijdens beide stageweken rij je namelijk naast een grote naam. In mei is dat Sven Vanthourenhout, in juni niemand minder dan Sven Nys! Op dag twee of drie, afhankelijk van het weer, levert iedereen zijn of haar topprestatie tijdens de koninginnenrit over de Hochkönig.

Aankomst en inchecken gebeurt telkens op woensdag vanaf 16u, uitchecken op zondag om 10u. Met eigen vervoer raak je heel vlot tot in Mühlbach, dat vlak bij de A10-autosnelweg ligt. Vanuit Brussel rij je er zo’n 975 km over. Een haalbare kaart dus.

Het comfortabele boutique hotel Marmotta Alpin Hotel in Mühlbach am Höchkönig draagt sport hoog in het vaandel. Fietsers genieten van een afgesloten berging, een spuitstand en wasservice voor de sportkledij.

Praktisch

  • Wat: Cycling.be Marmotta fietsstage (excl. vervoer). Wel inbegrepen: 4 overnachtingen vol pension in een tweepersoonskamer, inclusief water en wijn aan tafel!
  • Waar: Mühlbach, Salzburgerland, Oostenrijk
  • Wanneer: 9-13 mei (met Sven Vanthourenhout als gids) of 13-17 juni (met Sven Nys)
  • Hoeveel: 320 euro per persoon
  • Hoe: Boek nu via onderstaand formulier
  • Meer info over het hotel: www.marmotta-alpinhotel.com

Reservatieformulier

Dit formulier is een aanvraag voor boeking. Na verzenden is je deelname nog niet definitief. Je ontvangt alle verdere info in een bevestigingsmail, later volgt de factuur van Marmotta Alpin Hotel. Slechts na betaling van het voorschot is je boeking definitief.

Wedstrijd is afgesloten.