Bedwing met cycling.be de Grossglockner

Voel je als een prof op cycling.be Marmotta fietstrip in Oostenrijk

TEKST: STEVEN KINS – FOTO’S: BELGA

Van 5 tot en met 9 juni en van 4 tot en met 8 september kan iedereen mee met de Cycling.be Marmotta fietstrip naar Mühlbach, Salzburgerland! In dit prachtig stukje Oostenrijk rij je onder begeleiding van gidsen als Ludo Dierckxsens en onze cycling.be-man begeleide fietstochten. Daarna kan je genieten van de luxe van het Marmotta Alpin Hotel. Een ideale mix van afzien, tips opsteken en ontspannen – en dat aan een wel erg interessante prijs!

Trainingsschema

Wie intekent voor de Cycling.be Marmotta fietstrip krijgt een trainingsschema van 10 weken, zodat hij of zij volledig klaar is om de Grossglockner en andere Alpenreuzen aan te vallen. Na inschrijving krijg je alle nodige info én je persoonlijke trainingsschema van een topcoach van Energy Lab tijdens een infosessie, zodat je volledig klaar bent voor de uitdaging.

Topgidsen

Elke dag, drie ritten lang, kan je genieten van de expertise van onze cycling.be-gidsen. Tijdens beide trips rij je namelijk naast een grote naam. In september is dat Ludo Dierckxsens, in juni een nog te bevestigen naam! Op dag twee of drie, afhankelijk van het weer, levert iedereen zijn of haar topprestatie tijdens de koninginnenrit over de Grossglockner tot op de Edelweissspitze.

Wie er de vorige keer bij was, weet dat dit een unieke ervaring is. De inlooprit loopt langs de Salzach-rivier, de andere rit biedt de mogelijkheid om af te sluiten met de stevige klim naar Arthurhaus. Wil je het een dagje rustiger aan doen? Er zijn meestal twee fietsgroepen. Er rijdt minstens één volgwagen mee voor technische bijstand en bevoorrading, ook allemaal in de prijs inbegrepen.

Topaccommodatie

Aankomst en inchecken gebeurt telkens op woensdag vanaf 16u, uitchecken op zondag om 10u. Met eigen vervoer raak je heel vlot tot in Mühlbach, dat vlak bij de A10-autosnelweg ligt. Vanuit Brussel rij je er zo’n 975 km over. Een haalbare kaart dus.

Het comfortabele boutique hotel Marmotta Alpin Hotel in Mühlbach am Höchkönig draagt sport hoog in het vaandel. Fietsers genieten van een afgesloten berging, een spuitstand en wasservice voor de sportkledij.

Ook niet-fietsers kunnen uiteraard mee. Zij genieten gegarandeerd van de omgeving of nemen deel aan tal van alternatieve activiteiten.

Praktisch

  • Wat: Cycling.be Marmotta fietstrip (excl. vervoer). Wel inbegrepen: 4 overnachtingen vol pension (ontbijt/avondmaal in buffetvorm, fietserspicknick ’s middags) in een tweepersoonskamer, inclusief water en wijn aan tafel! Het prachtig gelegen Marmotta Alpin Hotel heeft gratis parking, wellness/sauna en Wifi.
  • Waar: Mühlbach, Salzburgerland, Oostenrijk
  • Wanneer: 5-9 juni (met 'een nog te bevestigen naam' als gids) of 4-8 september (met Ludo Dierckxsens)
  • Prijs: 395 euro per persoon (op basis van tweepersoonskamer)
  • Hoe: Boek nu via onderstaand formulier
  • Meer info over het hotel: www.marmotta-alpinhotel.com

Reservatieformulier

Dit formulier is een aanvraag voor boeking. Na verzenden is je deelname nog niet definitief. Je ontvangt alle verdere info in een bevestigingsmail, later volgt de factuur van Marmotta Alpin Hotel. Slechts na betaling van het voorschot is je boeking definitief.

Vul uw gegevens in

Deze gegevens worden gebruikt als contactgegevens

Wenst u meerdere personen te registeren, klik dan op 'voeg een persoon toe'.