Een jaar geleden besloten zaakvoerder Tom en zijn vrouw Nathalie een grote stap te zetten. Nadat hij zes jaar actief was als fietsenmaker in bijberoep, werd het de laatste jaren wat te veel om te combineren met een job overdag. Wie de zaak in Bekkevoort wil ontdekken: 20-22 april is het opendeur!

"Er kwam een toplocatie te huur met twintig meter vitrine op de Staatsbaan in Bekkevoort. Aangezien er meer dan 6.000 mensen per dag passeren, hebben we de sprong gewaagd en we hebben er nog geen seconde spijt van gehad. Ons eerste jaar was een zeer succesvolle start", klinkt het positief bij Tom. Puur uit liefde voor de sport en techniek begon hij in 2005 aan fietsen te sleutelen. Dat passie de grootste drijfveer is bij T-Bikes mag dus absoluut niet verbazen. "Maar wij hebben ook extra veel inspanningen geleverd om onze stock uit te breiden, zodat we onze klanten zo snel mogelijk kunnen bedienen. Dat maakt dat we nu tweehonderd fietsen in de winkel hebben staan".

Tijdens het Paasweekend van 20 tot 22 april gooit T-Bikes de deuren helemaal open voor zijn opendeurweekend. Dan kun je er onder meer kennis maken met de Italiaanse Olympia Boost Disc, een gelimiteerde versie van 125 stuks naar aanleiding van het 125-jarig bestaan van het Italiaanse merk met een lange historie. Daarnaast vind je er nog veel andere racefietsen, mountainbikes, gravelracers, e-bikes, kinderfietsen en heel wat accessoires.

"Wij zorgen voor een excellente en correcte service, eerlijk advies en bieden de mogelijkheid om een uitgebreid assortiment demofietsen te testen. Ook worden alle producten en materialen door ons getest. Enkel degene waar we zelf achter staan, zal je bij ons terugvinden", vertelt de zaakvoerder. Tot slot kan je er tevens terecht voor een leasefiets, want T-Bikes werkt samen met KBC, B2Bike, Cyclis en O2O.

Openingsuren:
Di: 13-21u / Wo-Vr: 10-12u & 13-18u / Za: 9u30-16u / Ma & zo gesloten
 
Fietsmerken:
Bergamont, Early Rider, Gazelle, Niner, Olympia, Puky, Scott, Victoria, I:SY, Excelsior
 
T-Bikes Bekkevoort
Staatsbaan 269
3460 Bekkevoort
Tel: 0473.80.07.18
tbikesbekkevoort@gmail.com
www.tbikesbekkevoort.be