KerstwedstrijdWin 30 fietscadeaus!

Op zoek naar een cadeau voor de fietser in je familie? Cycling.be zet er alvast enkele leuke op een rij die je bovendien nog kunt winnen. Alvast schitterende feesten en een ng beter fietsjaar gewenst!

Lees meer

Lars van der HaarWil wereldkampioen worden tegen Grote Twee

Twee keer Nederlands kampioen en een keer Europees kampioen bij de elite: er ontbreekt nog n titel op het palmares van Lars van der Haar (26) en dan heeft hij alle truien in zijn kast hangen. Met een WK in eigen land, het eerste in zjn Valkenburg, krijgt de kleine Nederlander een uitgelezen kans om zijn collectie te volmaken.

Lees meer

Thibau Nys'In het veld rij ik pa uit het wiel'

Als tweedejaarsnieuweling is Thibau Nys aan een mooi seizoen bezig. Hij miste nog geen enkel podium en mocht al zevenmaal met de bloemen zwaaien. Vader Sven blijft er opvallend rustig bij: hij wil in de eerste plaats dat zijn zoon zich amuseert op de fiets.

Lees meer

Fietsen MetLaura Verdonschot

Laura Verdonschot geldt al jaren als het grote talent bij de vrouwen dat op termijn Sanne Cant zou kunnen opvolgen. De nu al mooie erelijst van Verdonschot werd begin november bijna aangevuld met een Europese titel bij de beloften, maar ze greep nipt naast het goud in de sprint tegen de Italiaanse Chiara Teocchi.

Lees meer

AboactieGratis voor nieuwe abonnees

10 tipsVeilig winters fietsplezier

Veilig en comfortabel door de winter fietsen is geen sinecure, maar als je vasthoudt aan enkele aandachtspunten, lukt het je deze keer wel. Speciale fietsen en de duurste fietskledij zijn daarbij geen noodzaak, gezond verstand en een stevige basis des te meer.

Lees meer

Sur PlaceSnowbiken in Gstaad

Fietsen op besneeuwde pistes is minder lastig dan het lijkt. In Gstaad organiseren ze elk jaar in januari zelfs een Snow Bike Festival. Wij waren er de vorige editie bij. Klimmend en dalend, puffend en schuivend ontdekten we een prachtige winterwereld op de fiets.

Lees meer

showcase_vendor

meercycling