KerstwedstrijdWin het perfecte fietscadeau!

Op zoek naar een cadeau voor de fietser in je familie? Cycling.be zet er in het decembernummer alvast enkele leuke op een rij. We stellen niet alleen de ideale fietscadeaus voor, we delen ze ook uit. Speel hier mee om kans te maken op een van de mooie prijzen!

Lees meer

Fabian CancellaraAfscheid van een Vlaamse Zwitser

We zullen hem missen, de man die zo veel kracht uitstraalde op de fiets en zo veel menselijkheid ernaast. Zoals tijdens die fantastische Ronde van Vlaanderen in 2010, waar hij Tom Boonen genadeloos achterliet op de Muur.

Lees meer

ReportageWegrenners in rustmodus

Winter, eindelijk rust voor heel wat renners na een lang seizoen. Braspartijen en supporterscafés afschuimen gedurende twee, drie maanden hoort er al een tijdje niet meer bij. Cycling.be polste bij vier Belgische toppers hoe ze het hoofd leegmaken en de batterijen opladen om in 2017 opnieuw te sprankelen...

Lees meer

Fietsen metLaurens Sweeck

Een boxer bumper verwelkomt ons speels als hij met Annouck, de verloofde van Laurens Sweeck, vertrekt voor zijn ochtendwandeling. Laurens toont ons zijn nieuwe fluogele fiets waarmee hij ons fietstochtje zal afleggen.

Lees meer

'We Are Cycling'-kalender6 niet te missen events

Voor de wielerrecreant staat er weer een mooi jaar voor de deur. Haal je agenda er even bij, want cycling.be selecteerde voor jou zes events uit de kalender van We Are Cycling die je in 2017 niet mag missen. En er is voor elk wat wils, of je nu houdt van kasseien, glad asfalt, korte of lange hellingen!

Lees meer

Het MiddenveldHerygers en Vervecken

Tijdens het veldritseizoen nodigt cycling.be iedere maand twee spraakmakende crossfiguren uit aan tafel. Mannen met een band en een mening. Deze maand maken we weer een sprong voorwaarts in de tijd en laten Paul Herygers en Erwin Vervecken hun licht schijnen op de eerste helft van het seizoen.

Lees meer

Neo-retroOud stalen ros wordt moderne racer

Staal is in. Zowel periodecorrecte fietsen uit de jaren '70-'80 als neo-retroracers - oudere stalen frames met moderne onderdelen - zijn momenteel erg gewild. Wij waagden ons aan de opbouw van zo'n klassiek kader met een nieuwe groep en helpen je alvast op weg met enkele tips om er zelf een prachtexemplaar van te maken.

Lees meer

AboactieGratis voor nieuwe abonnees

Vrouwen in de crossRennersvrouwen Sarah en Tess

De rennersvrouw loopt weliswaar weinig in beeld, maar haar rol is misschien wel de belangrijkste in de hele entourage van een crosser. Wat doen ze zoal op een wedstrijddag en hoe beleven ze het hoogtepunt van de week? We zochten het uit tijdens de Superprestige in Gavere en spendeerden een dag in het zog van Sarah De Bie en Tess Aernouts, partners van Wout van Aert en Tim Merlier.

Lees meer

Do's-and-don'tsImmuun voor de winter

Elke maand gaat cycling.be dieper in op typische vragen van fietsers en wielrenners. Zowel voeding, training als materiaal komen aan bod. Zit je zelf met fietsgerelateerde vragen? Gooi ze hier op tafel!

Lees meer

showcase_vendor

meercycling