TeamspecialAlle ploegen, renners en ons verdict

Een nieuw wielerjaar brengt ook tal van nieuwigheden met zich mee. In onze Teamspecial vindt u een handig overzicht met alle ploegen, renners en transfers. In de inleiding geven we u al mee wat er in 2017 allemaal verandert.

Lees meer

Nieuw hoofdstuk4 toppers in nieuwe kleuren

Een aantal toppers zullen we in andere teamkleuren aan het werk zien. Nieuwe kansen en honger naar succes stuwen Sep Vanmarcke, Alberto Contador, Philippe Gilbert en Michael Matthews vooruit in 2017.

Lees meer

Tiesj Benoot'Ken nu keerzijde van medaille'

De klassiekers, de Tour en het WK: het zijn de drie grote doelen van Tiesj Benoot in 2017. De jonge Gentenaar (22) werd in 2015 vijfde in de Ronde van Vlaanderen, begon sterk aan 2016, maar een valpartij en vooral de naweeën daarvan speelden hem de rest van het seizoen parten. "Ik heb het voorbije jaar meer geleerd dan in mijn eerste profseizoen", aldus Benoot,

Lees meer

Fietsen metOliver Naesen

De carrière van Oliver Naesen nam de laatste twee jaar een enorme vlucht. Na een mooi profdebuut bij Topsport Vlaanderen-Baloise brak hij vorig seizoen helemaal door bij het intussen ter ziele gegane IAM Cycling. Dit seizoen moet voor Naesen het jaar van de bevestiging worden.

Lees meer

AboactieGratis voor nieuwe abonnees

Het MiddenveldMarianne Vos & Lars Boom

Tijdens het veldritseizoen nodigt cycling.be iedere maand twee spraakmakende crossfiguren uit aan tafel. Figuren met een band en een mening. Vorige maand schoof het jonge wielerkoppel Puck Moonen & Eli Iserbyt aan tafel. Deze maand konden we Marianne Vos & Lars Boom strikken voor een unieke dubbel.

Lees meer

Sur PlaceAlgarve

Wielertoeristen die (even) willen overwinteren in het zuiden speuren steevast de Spaanse kusten af, maar ook Portugal heeft met de Algarve een fietsregio met zachte winters. Weinig fietsrecreanten reizen echter af naar Faro en het heuvelachtige achterland. Toch is het er opvallend comfortabel en rustig fietsen.

Lees meer

showcase_vendor

meercycling