Nieuws

Reacties na de Easykit Brussels CrossCup

25.02.2018

Wat hadden de protagonisten te vertellen na de Easykit CrossCup in Brussel, die ook als Belgisch kampioenschap fungeerde? Lees hier de reacties van Imana Truyers, Sofie Van Accom, Isaac Kimeli, Soufiane Bouchikhi en Jeroen D'Hoedt.

Lees meer

Kimeli en Truyers pakken Belgische titel op Easykit Brussels CrossCup

25.02.2018

Het laatste luik van de Easykit CrossCup, tevens goed voor het Belgisch kampioenschap, leverde bijzonder spannende wedstrijden op in het Park van Laken. Telkens moest de sprint uitsluitsel brengen. Opmerkelijk: Isaac Kimeli hield de man van het seizoen, Soufiane Bouchikhi van zijn eerste titel. Bij de vrouwen snelde Imana Truyers naar de titel.

Lees meer

Spannende strijd op finale Easykit Brussels Crosscup en BK veldlopen

20.02.2018

Zondag wordt in het prachtige kader van het park van Laken de afsluitende manche van de Easykit CrossCup gehouden. Deze wedstrijd geldt tegelijk als Belgisch kampioenschap, wat het dubbel belang van dit toptreffen onderstreept.

Lees meer

Uitkijken naar Louise Carton op Easykit CrossCup Rotselaar

07.02.2018

Na een afwezigheid van ettelijke maanden viert Louise Carton haar wederoptreden in de Easykit CrossCup in Rotselaar, de voorlaatste wedstrijd van het criterium die tegelijk geldt als Vlaams kampioenschap, kampioenschap van Belgiƫ voor atleten met een handicap en voor scholieren en masters.

Lees meer

Eerste voor Sofie Van Accom in EasyKit CrossCup Rotselaar

11.02.2018

Sofie Van Accom heeft voor het eerst een wedstrijd gewonnen in het kader van de Easykit CrossCup. De atlete uit Herentals versloeg het kruim van de Belgische veldloopsters op het snelle parcours van Rotselaar. Bij de mannen maakte Soufiane Bouchikhi er andermaal een one man show van.

Lees meer

Louise Carton op Easykit CrossCup Rotselaar

01.02.2018

Goed nieuws voor de spankracht van de Easykit CrossCup. Louise Carton is na aanslepende blessures weer fit en zal op 11 februari in Rotselaar van de partij zijn.

Lees meer