Nieuws

Carton: 'Moeilijker dan gedacht'

12.03.2017

'Wachtebeke ligt me niet echt', was een eerste bedenking van de nieuwe kampioene Louise Carton. 'Ik heb hier telkens moeite om het beste van mezelf te geven.' Lees ook de reacties van de andere protagonisten.

Lees meer

Carton en Kimeli overtuigende kampioenen in Wachtebeke

12.03.2017

Louise Carton en Isaac Kimeli hebben zich tot Belgisch kampioen gekroond in Wachtebeke. Met klasse wonnen ze beiden de wedstrijd die tevens als afsluitende manche van de CrossCup gold.

Lees meer

D'hoedt zal Belgische titel niet verlengen

11.03.2017

Jeroen D'hoedt zal zondag in de achtste en laatste manche van de CrossCup in Wachtebeke zijn Belgische titel in het veldlopen niet verlengen. "Op doktersadvies morgen geen race voor mij! Ik keek ernaar uit om mijn nationale titel te verdedigen! Volledige concentratie om er deze zomer een lap op te geven!", meldt hij zaterdag op Twitter.

Lees meer

Alleen Carton zegezeker op BK en CrossCup Wachtebeke

07.03.2017

In Wachtebeke wordt zondag de laatste manche afgewerkt van de CrossCup en staan de nationale titels op het spel. Alleen Louise Carton mag zich opmaken voor een derde driekleur op rij.

Lees meer

Recordaantal deelnemers aan BK veldlopen in Wachtebeke

03.03.2017

Voor het BK veldlopen in Wachtebeke op zondag 12 maart, tegelijk de laatste proef van de CrossCup, hebben zich een recordaantal atleten ingeschreven.

Lees meer