Nieuws

Reacties uit Roeselare

29.11.2015

Lees hier de reacties van Louise Carton, Veerle Dejaeghere, Almensh Belete, Isaac Kimeli, Thomas De Bock, Koen Naert en Jeroen D'Hoedt na de Joker+ CrossCup in Roeselare.

Lees meer

Carton en Kibet op afspraak op Joker+ CrossCup Roeselare

29.11.2015

Een andere plaats maar dezelfde winnaars. Louise Carton en Alex Kibet wonnen met glans de Joker+ CrossCup-manche in Roeselare. Ook nu weer eisten in hun schaduw Veerle Dejaeghere, Isaac Kimeli en Thomas De Bock een hoofdrol op.

Lees meer

Extra Veiligheidsmaatregelen voor CrossCup Roeselare

26.11.2015

Omwille van de verhoogde terreurdreiging in België worden er voor de Joker+ CrossCup van West-Vlaanderen extra veiligheidsmaatregelen genomen.

Lees meer

Belgische top voor EK-tickets op Joker+ CrossCup Roeselare

24.11.2015

Bijna alle Belgische veldlopers met naam en faam staan zondag aan de start van de tweede individuele manche van de Joker+ CrossCup. Inzet: een ticket voor het Europees kampioenschap op 13 december in het Franse Toulon-Hyères.

Lees meer

Kimeli: 'Diep gegaan'

01.11.2015

"Deze omloop kruipt in de kleren", was de eerlijke reactie van Isaac Kimeli na zijn tweede plaats. Lees ook de reacties van de andere hoofdrolspelers in Mol.

Lees meer

Zeges voor Kibet en Carton

01.11.2015

Louise Carton en Alex Kibet hebben de eerste individuele manche van de Joker+ CrossCup op hun naam geschreven. In een zonovergoten Mol kwamen beide lopers met ruime voorsprong op hun concurrenten over de meet.

Lees meer