Nieuws

Reacties na het BK in Wachtebeke

13.03.2016

Lees hier de reactie van Louise Carton, Veerle Dejaeghere, Julie Van de Velde, Jeroen D'Hoedt, Bashir Abdi, Kim Ruell en Isaac Kimeli na het BK veldlopen in Wachtebeke, tevens de slotmanche van de Joker+ CrossCup.

Lees meer

Carton en D'hoedt Belgische kampioenen veldlopen

13.03.2016

Louise Carton en Jeroen D?Hoedt waren de verwachte winnaars van het Belgisch veldloopkampioenschap in Wachtebeke. Beiden wonnen ze met voorsprong en klasse op hun concurrenten.

Lees meer

Spanning troef op Belgisch kampioenschap en finale Joker+ CrossCup in Wachtebeke

08.03.2016

Het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke wordt zondag andermaal het sluitstuk van de Joker+ CrossCup en het toneel van het Belgisch veldloopkampioenschap. Belooft de strijd om de nationale titels bijzonder spannend te worden, dan kan een aantal atleten al op beide oren slapen wat de eindwinst van de Joker+ CrossCup betreft.

Lees meer

Thomas De Bock en Louise Carton steken zege op zak

06.03.2016

Louise Carton en Thomas De Bock waren in de modder van Dour met voorsprong de sterksten van het hele lot. Carton neemt een serieuze optie op de Joker+ CrossCup. Bij de mannen greep Isaac Kimeli zijn kans en staat hij op een zucht van de eindwinst.

Lees meer

Modderduivel De Bock geniet, Carton wil de kroon

06.03.2016

Thomas De Bock en Louise Carton wonnen zondag de Joker+ CrossCupmanche van Dour. De Bock voelde zich in zijn sas in de modder. Carton was er aanvankelijk niet gerust op.

Lees meer

Carton en Kimeli voor zware opdracht in Joker+ CrossCup Dour

01.03.2016

Met nog één confrontatie voor het Belgisch kampioenschap in Wachtebeke treedt de Joker+ CrossCup in Dour in zijn beslissende fase. Louise Carton en Isaac Kimeli verdedigen er hun leidersplaats.

Lees meer