Nieuws

Bestel je tickets voor het Belgisch Kampioenschap!

24.02.2016

Op zondag 13 maart vindt het Belgisch Kampioenschap Veldlopen plaats in Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Dit BK geldt tevens als finale van de Joker+ CrossCup 2015-2016.

Lees meer

Dejaeghere: 'Avery vergeten'

14.02.2016

'Ik startte heel snel, met het idee de concurrentie van meet af los te gooien. Maar ik was Avery vergeten, het nummer twee op het EK. Daar was geen kruid tegen gewassen', analyseerde Veerle Dejaeghere na afloop van de Joker+ CrossCup van Rotselaar. Lees ook de andere reacties.

Lees meer

Avery en D'hoedt ongenaakbaar

14.02.2016

De Britse Kate Avery en Jeroen D'Hoedt hebben met glans de Joker+ CrossCup van Rotselaar op hun naam geschreven. Beiden eindigden ze met grote voorsprong op hun concurrenten.

Lees meer

Dejaeghere kan in Rotselaar kloof met Carton dichten

12.02.2016

Louise Carton, de leidster in de Joker+ CrossCup, moet jammer genoeg wegens gezondheidsproblemen passen voor de manche van zondag in Rotselaar. Daardoor krijgt Veerle Dejaeghere onverhoopt de kans om de leiding te grijpen zondag.

Lees meer

Avery tegen Carton op Joker+ CrossCup Rotselaar

09.02.2016

De Joker+ CrossCup van Rotselaar aanstaande zondag heeft alle ingrediƫnten om er een spannende aflevering van te maken. Bij de mannen neemt Isaac Kimeli het op tegen Jeroen D'Hoedt en bij de vrouwen zal Louise Carton moeten afrekenen met Kate Avery.

Lees meer