Inschrijven

ONLINE INSCHRIJVINGEN
(t.e.m. 10 mei - 23u59)

Afstand T.e.m. 10/05/2019 Ter plaatse (11/05)
80 km* van Knokke-Heist naar De Panne € 46 Niet mogelijk voor deze afstand

42 km* van Oostende naar De Panne € 36 € 41
14 km** in en rond De Panne € 15 € 15
7 km** in en rond De Panne € 11 € 11

Voor de organisatie van de AG Belgian Coast Walk werken we nauw samen met Agentschap Natuur en Bos. 1 € van het inschrijvingsgeld gaat naar het ANB om verder te werken aan het behoud, de bescherming en de ontwikkeling van de natuur.

* deelnemers die lid zijn van Wandelsport Vlaanderen krijgen een korting van 5 € op de deelnameprijs
** deelnemers die lid zijn van Wandelsport Vlaanderen krijgen een korting van 3 € op de deelnameprijs

SCHRIJF JE HIER IN

Optioneel:

  • Functioneel BCW T-shirt : 12 € (apart te bestellen bij inschrijving)
  • Ik word lid van Wandelsport Vlaanderen : 35 €
  • Busvervoer De Panne - Knokke-Heist / Oostende : 10 € (enkel mogelijk bij inschrijving voor 80 km / 42 km voor 01/05! )

Deelnamepakketten worden niet opgestuurd, maar kunnen ter plaatse afgehaald worden vanaf vrijdag 10 mei op de eventsite in De Panne, tussen 14u en 19u.
Op zaterdag 11 mei kan je je deelnamepakket afhalen in Knokke-Heist (80 km), in Oostende (42 km) en in De Panne (14 km en 7 km). Voor meer info, kijk bij de door jou gekozen afstand bij PRAKTISCHE INFO.

Ten laatste 1 week voor het evenement krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers een bevestigingsmail met daarin hun persoonlijk nummer. Met dit nummer kan men ter plaatse het borstnummer afhalen aan de voorinschrijvingsstand.

Groepsinschrijving
(T.E.M. 22 april - 23U59)

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS (OVER ALLE AFSTANDEN HEEN) BENT KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE. Ben je met minder dan 10, dan kan je je inschrijving niet doorsturen.
BEN JE MET MINDER DAN 10 EN WIL JE TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN! Op het individuele online inschrijvingsformulier kan je meerdere personen toevoegen vooraleer je betaling te doen door op de knop "verder winkelen" te drukken als je de vorige inschrijving heb ingegeven.

Klik hier voor de instructies
en de groepsinschrijvingstool

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze voorwaarden grondig na. Klik hier.