De apotheose van Climbing for Life vond zaterdag plaats op La Planche des Belles Filles. Een plaats waar je veel lijden kan, maar ook mooi nieuws kan brengen. Want Climbing for Life bracht liefst 64.668,20 euro op!

De astma- en allergiekoepel en Mucovereniging zullen blij zijn met zo'n prachtig bedrag, die ze kunnen gebruiken voor hun belangrijke werking rond respiratoire aandoeningen, astma en mucoviscidose. Ook de zeven ambassadeurs, mensen met muco of astma die getraind werden door UZ Gent en Energy Lab, waren blij. Zij haalden allen de top; een prachtige prestatie!

Zij deden dit overigens niet alleen. Chiesi is ?golden partner? van het event en erg betrokken bij de voorbereiding van onze ambassadeurs. Elke ambassadeur kreeg ook een ?buddy? van Chiesi, personeelsleden die met hem/haar ook alle voorbereidingsritten mee gereden heeft en ook zaterdag aan hun zijde reed. In totaal mocht Climbing for Life 2.200 mensen verwelkomen.

Zij reden twee dagen in prachtig weer: vandaag met Les Planches des Belles Filles als slot, gisteren met de Ballon d'Alsace onderweg.

Tijd voor ontspanning, op onder meer de Pasta Party en vanaf 20u de cheque-uitreiking en spetterende afterparty met Jonas Decleer van StuBru.