Van 13 tot 15 juni 2019 is het opnieuw zover! Dan trekken we opnieuw met een 1500-tal Belgen en Nederlanders naar Bormio voor Climbing for Life - Passo Dello Stelvio.

Bormio is een sfeervol Italiaanse bergstadje en biedt naast de Stelvio nog tal van te ontdekken cols aan. Wat denk je van de Passo Gavia, de Passo Mortirolo, Laghi di Cancano, Bormio 2000 of Passo Foscagno? Eén voor één prachtige beklimmingen die niet op je palmares kunnen ontbreken! We verwelkomen jullie op donderdag 13 juni in onze Stelvio Village. Die dag stellen we een aantal opwarmertjes voor die je vrij mag beklimmen. Voor de fietsers die rustig willen opbouwen zijn o.a. Laghi di Cancao of Bormio 2000 echte aanraders. De die hards kunnen zich uitleven op de Mortirolo. Op vrijdag kan je kiezen tussen 3 toertochten over de mooiste cols van de streek: 50km, 88km of 102km met Passo Gavia, Bormio 2000 en/of Forte di Oga op het programma. De ideale opwarmer voor het echte werk op zaterdag!

Zaterdag 15 juni heb je naar goede gewoonte de keuze tussen de beklimming van de Stelvio of de Granfondo 'Il Pirata', met de Passo Mortirolo (via Grosio), Passo Gavia en de Passo Dello Stelvio als pittige afsluiter! We belonen jullie hierna met een heerlijke pasta en spetterende afterparty! Dit alles doe je niet voor niets! 'Climbing for Life - Passo Dello Stelvio' zet zich in voor het goede doel; meer bepaald voor de Diabetes Liga. Climbing for Life wil immers aantonen dat sportieve prestaties perfect haalbaar zijn voor mensen met diabetes, mits uiteraard de nodige medisch begeleiding. Daarnaast vestigen wij de aandacht op de preventieve kracht van beweging bij mensen die een verhoogd risico hebben op type 2 diabetes. Beweging is immers een essentiële pijler in zowel de behandeling als de preventie van diabetes.

Ben je er klaar voor? Inschrijven kan vanaf nu!
Wees er snel bij, en geniet van het voordelige early bird tarief!