Donderdag 9 februari werden de inschrijvingen geopend voor de Classico Boretti in Herentals. Voor het 4de jaar op rij palmt Boretti de Grote Markt van Herentals in om er een fantastische zomerse fietsdag van te maken.

Voor de geoefende fietser is er de keuze tussen drie parcours van 65, 110 of 165 km, waarvan de twee langste tochten tot in het Hageland lopen. Daarnaast is er ook een mooie familietocht uitgestippeld voor gezinnen of voor zij die gewoon gezellig wensen te fietsen in het hart van de Kempen.

Maar de Classico Boretti gaat niet over fietsen alleen. En wel in tegendeel. Na aankomst wordt elke fietser op een pasta getrakteerd. Na een zware inspanning smaakt niets zo lekker als versgemaakte pasta en een drankje. Daarenboven is er voor alle deelnemers van de familietocht ook een ijsje voorzien onderweg. Genieten hoort nu eenmaal bij Boretti en dus ook bij de Classico.

En er is meer. Boretti beloont iedereen die voor 18 juli inschrijft met een Boretti wielershirt.

Wielershirts, pastas, ijsjes, mooie fietsroutes... 30 juli belooft een mooie dag te worden! Nu alleen nog hopen dat het zonnetje ook langskomt.

Heb jij ook zin om mee te fietsen? Schrijf je dan nu online in.

Tot in Herentals!