Inschrijven

Maximum 6.000 deelnemers en 500 wandelaars!
Snel zijn is dus de boodschap!

Online inschrijvingen

(tot en met 23 juni 2018 of zolang de voorraad strekt)

DH Brussels Urban Trail
11 km of 7 km
t.e.m. 11/06 tussen 12/06 en 23/06
Run & Walk € 25 € 30
Goede doel € 5 € 5
Steun Plan International België en laat meisjes uitgroeien tot sterke vrouwen.
Meer info.

Schrijf je nu online in

Inschrijvingen op 24 juni

(zolang de voorraad strekt)

Echt een last minute beslisser? Geen probleem! Ook ter plaatse kan je je nog gemakkelijk inschrijven: breng je elektronische identiteitskaart mee voor een extra vlotte inschrijving!

DH Brussels Urban Trail 11 km of 7 km
Run & Walk € 30
Goede doel € 5
Steun Plan International België en laat meisjes uitgroeien tot sterke vrouwen.
Meer info.

Algemene voorwaarden

Indien u zich inschrijft, verklaart u zich automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepen

(zolang de voorraad strekt of t.e.m. 11 juni)

Wil je samen met je vrienden, organisatie of bedrijf lopen? Schrijf in als een groep! Zo loop je zeker in dezelfde startwave.

Bekijk hier de praktische info en schrijf je groep in

Start in waves

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen en wandelen tijdens de Brussels Urban Trail® zullen de lopers in 6 waves vertrekken tussen 09u00 en 10u40 en de wandelaars in 3 waves tussen 09u00 en 09u40.

De opdeling in waves gebeurt door de organisatie. In welke wave je start, hangt af van het tijdstip van inschrijven. Hoe vroeger je inschrijft en betaalt, hoe groter de kans dat je in een vroegere wave start. Wil je samen met een groep vrienden lopen? Dan kan je je als groep inschrijven.

Met je toegewezen wave kan je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. De wandelaars kunnen enkel in wave 1 , 2 en 3 starten. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start

Wisselen van naam?

Een borstnummer kan overgenomen worden door een andere loper/wandelaar door ter plaatse aan de wisseldesk een formulier in te dienen en € 5 (administratiekost) te betalen. Deze wissel is nodig om als loper/wandelaar verzekerd te zijn.