Komende zaterdag 21 september wordt de prachtige Brusselse binnenstad opnieuw het decor van een magisch en feeëriek lichtspektakel tijdens de KBC Brussels Night Run. Voor de derde editie pakt de organisatie uit met een nieuw parcours! Online inschrijven kan nog tot en met vrijdagavond. Zaterdagavond ter plaatse inschrijven is ook nog mogelijk.

's Nachts door de straten en langs de mooiste bezienswaardigheden van de hoofdstad lopen. Dit met een headlight rond je hoofd en onderweg genietend van heel wat spectaculaire animaties. Dat is het unieke en oergezellige concept van de KBC Brussels Night Run.

NIEUW PARCOURS

Voor de derde verjaardag van de KBC Brussels Night Run pakt de organisatie uit met een nagelnieuw parcours. De start en finish liggen rond het Beursplein, de inschrijvingszone ligt in het Beursgebouw zelf. Normaal gezien is de Beurs niet open voor het publiek. Zo wordt het inschrijven al een hele belevenis op zich.

Het parcours van 7 km neemt de deelnemers mee langs onder meer: het Warandepark, Grote Markt, Sint-Hubertusgalerijen en Manneken Pis. Voornamelijk de passage doorheen de Sint-Hubertusgalerijen wordt dankzij de unieke verlichting eentje om nooit te vergeten.