Zaterdag is het zo ver! Lees nog even deze ultieme tips door om er een unieke en geslaagde Brussels Night Run van te maken!

- Bereid je reisroute naar het event goed voor! Kom je met het openbaar vervoer naar de Brussels Night Run? Zowel met de trein, tram, metro als bus kan je er geraken. Een overzicht kan je hier terugvinden. Als je met de auto komt kan je betalend parkeren op Parking Wet of Parking Sablon-Poelaert vlakbij het Paleizenplein.

- Je startnummer kan je vanaf 20u00 afhalen op het Paleizenplein met je e-ticket dat je vooraf per mail ontvangen hebt. Kom zeker op tijd zodat je wachtrijen vermijdt en zonder stress aan jouw Brussels Night Run kan starten.

- Met je startnummer kan je aan de T-shirtstand jouw Brussels Night Run T-shirt en headlight afhalen.

- Lopen jouw vrienden in een andere wave? Geen enkel probleem! Je kan altijd in een latere wave starten zonder de organisatie hiervan op de hoogte te brengen. Vroeger starten is niet mogelijk.

- Maak je gebruik van de bewaarplaats voor sporttassen? Geef dan tijdig jouw sporttas af aan de tent "Bewaarplaats sporttassen".

- Geniet van het unieke parcours en de sfeer en loop op je eigen tempo! De Brussels Night Run is een echte funrun, zonder tijdsopname. Op het parcours is er een bevoorrading met bekertjes water.

- Meteen na de finish krijg je een Aquarius sportdrank aangeboden.

- Supporters kunnen eveneens genieten van een opkikker! Zij kunnen terecht bij de cateringstanden op het Paleizenplein.

- Vergeet niet om je lichtgevende gadgets mee te brengen en deze te dragen tijdens de Brussels Night Run!

- Ken jij nog mensen die willen deelnemen? Inschrijven kan nog steeds online t.e.m. vrijdagavond 23u59 of ter plaatse aan de helpdesk. Tot zaterdag!