NN Hardloopsupporter. Laat je vrienden een aanmoedigingsvideo voor je insturen voor de Brussels Marathon & Half Marathon!

Ben je mentaal en fysiek klaar om een glansprestatie neer te zetten op zondag 28 oktober in de Brussels Airport Marathon & Half Marathon? Of zie je de steile eindkilometers met knikkende knieën tegemoet?
Geen nood. Je vrienden en familie helpen je over het zwaarste stuk van het parcours: de beruchte helling van de Tervurenlaan. Zo worden die laatste kilometers superleuk!

Laat je vrienden of familie vooraf een aanmoedigingsvideo insturen!
Dankzij de NN Running Supporter, een gedeeld initiatief van NN Group en NN Belgium, kunnen mensen op een snelle en makkelijke manier een aanmoedigingsvideo insturen voor hun 'loopheld'. Voor jou dus!
Hoe zorg je dat jij de nodige aanmoedigingen krijgt? Heel simpel: deel de url van de website www.hardloopsupporter.be of deel de facebook post en jouw vrienden weten wat te doen.

Heeft een van jouw supporters een video voor jou ingestuurd, dan krijg je je persoonlijke boodschap te zien op ongeveer 2 km van de finish, op een groot videoscherm langs het parcours. Na afloop ontvang je bovendien een mail met een link naar alle boodschappen die voor jou werden ingestuurd.

Jouw supporters zijn op de dag van de race welkom in de NN Cheering Zone.
NN zal langs het parcours van de Brussels Marathon & Half Marathon aanwezig zijn met een Cheering Zone. Die bevindt zich op ongeveer 2 km van de finish, ter hoogte van de kruising van de Tervurenlaan en de Julius Caesarlaan. Dit is aansluitend op de zone waar de schermen staan voor de NN Running Supporter. Je herkent het begin van de NN Cheering Zone aan een grote boog van NN, waar alle lopers onderdoor moeten. Je supporters kunnen hier terecht om jou en alle andere lopers aan te moedigen. Ze ontvangen twee NN clapping sticks om het nodige kabaal te kunnen maken. Heb je vrienden wonen in Brussel, zeg hen dan dat ze welkom zijn hier. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Verschijn dus zeker aan de start op 28 oktober. Anders hebben je supporters zich in hun video de ziel uit het lijf geschreeuwd voor niets... Veel succes, you can do it!