Groepen & Bedrijven

BDO Business Runs

Ook dit jaar maakt de Brussels Airport Marathon & Half Marathon deel uit van de BDO Business Runs. Dit is een reeks van 8 corporate running events, verspreid over heel België met als doel zoveel mogelijk bedrijven en hun werknemers te motiveren om te sporten.

Duizenden getrainde en minder getrainde collega's zullen het beste van zichzelf geven. Iedereen is welkom, van stagiair tot CEO, van absolute beginneling tot geoefende loper. Werknemers doen samen aan sport en gaan de strijd aan met andere bedrijven.

Vooraf en na afloop van de wedstrijden kunnen collega's en mogelijke zakenpartners elkaar op een andere, meer informele, manier leren kennen in het gezellige BDO Bedrijvendorp.

Meer info over de BDO Business Runs vind je op www.bdobusinessruns.com.

BDO Business Runs - For you, we run the extra mile!

Inschrijven

Klik hier voor de groepsinschrijvingsinfo

BDO Business Zones

Wenst u graag met uw bedrijf of vereniging aanwezig te zijn op deze unieke stadsmarathon? Dat kan! Reserveer vandaag nog uw bedrijfsruimte in de BDO Business Zone aan de start in het Jubelpark. Deze ruimte kunt u gebruiken om uw lopers en sympathisanten te ontmoeten.

Download hier het reservatieformulier.

BDO BEDRIJVENKLASSEMENT

Neem met je bedrijf deel aan de Brussels Airport Marathon & Half Marathon en misschien worden jullie wel gekroond tot het snelste bedrijf van Brussel!

Het BDO groepenklassement wordt opgemaakt aan de hand van de totaaltijd van de snelste 8 deelnemers op de Halve Marathon. Zowel mannen als vrouwen komen samen in aanmerking.

Lees hier het volledige reglement.

Extra voordelen voor deelnemers aan het BDO bedrijven- en groepenklassement:

  • Vermelding deelnemende bedrijven en groepen op de website.
  • Uitslag bedrijvenklassement vanaf dinsdag 30 oktober op de website.