Reizen & verblijf

Brussels Booking Desk (@ visit.brussels) helpt uw supporters en uzelf graag verder met uw mogelijke hotel reservatie, voor een verblijf in de onmiddellijke omgeving van de start en aankomst van de Belfius Brussels Marathon.

Wie via deze pagina reserveert kan op 2 oktober in elk van de betrokken hotels genieten van een vroeg ontbijt (vanaf 06u00) en late check-out (tot 16u00).

Wenst u een verblijf te reserveren voor een groep? Neem dan zeker contact op met Brussels Booking Desk. Zij werken graag een voorstel uit op maat van uw groep.

Brussels Booking Desk is een gratis service van visit.brussels en de Brussels Hotels Association.

Contact: CÚdric Devos, Accommodation Consultant, Tel 0032 25 52 00 08 of email c.devos@brusselsbookingdesk.be.

Met het vliegtuig

Vanuit luchthaven Zaventem kan u een taxi of de train naar het centrum van Brussel nemen. In het luchthavengebouw is er op -1 een station waar op regelmatige tijdstippen een Airport City Express vertrekt naar Brussel Centraal. Deze reis duurt 20 minuten. Van daaruit kan u Metro 1 of 5 nemen richting Merode (Jubelpark) of neemt u een andere aansluiting.

Met de trein

Het station Brussel-Zuid is bereikbaar vanuit Parijs, Lille, Keulen en Londen met de Thalys of de Eurostar. Er zijn ook dagelijks internationale verbindingen vanuit Nederland naar Brussel. Vanuit alle Belgische stations zijn er verbindingen naar Brussel.

Brussels Airlines biedt aan alle deelnemers van de Belfius Brussels Marathon en Half Marathon een korting van 20% op alle door Brussels Airlines uitgevoerde vluchten (niet op code share partners). Om van deze korting te profiteren volstaat het om uw reservatie rechtstreeks op deze pagina te voltooien.

* De korting van 20% is geldig voor heen-en-terug reservaties in Light&Relax en Flex&Fast binnen Europa, met Brussel als bestemming (exclusief op taksen en supplementen). Reductie is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Promocode: 11122884 (enkel nodig voor reservaties via www.brusselsairlines.com)
Reservatieperiode: van 15/01/2016 tot 2/10/2016.
Reisperiode: van 01/10/2016 tot 08/10/2016.