Goede doel

Vzw Think-Pink

Borstkanker is momenteel de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Maar liefst 1 op 9 vrouwen wordt tijdens haar leven geconfronteerd met borstkanker. Jaarlijks krijgen ongeveer 10.000 mensen in ons land te horen dat ze borstkanker hebben, en per dag sterven maar liefst 7 vrouwen in België aan deze ziekte! Momenteel weten we nog niet precies wat borstkanker veroorzaakt. Wetenschappelijk onderzoek heeft wel aangetoond dat een gezonde voeding en voldoende beweging ervoor kunnen zorgen dat het risico op het krijgen van borstkanker daalt!

De nationale borstkankercampagne, vzw Think-Pink, zet zich in om mensen meer bewust te maken van borstkanker in het algemeen en voor het belang van screeningsmammografie in het bijzonder.

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie, www.think-pink.be.

Loop samen met ons borstkanker de wereld uit!

Momenteel zijn wij met ons project 'Run for Think-Pink' op zoek naar mensen die zich, via hun deelname aan een loopwedstrijd, persoonlijk willen inzetten voor deze strijd. Uw steun is meer dan nodig! Word jij één van onze deelnemers en loop jij vooraan mee in de strijd? Schrijf je dan vandaag nog in op onze website, www.runforthink-pink.be, en loop borstkanker de wereld uit!

Deelnemers kunnen zowel worden begeleid bij hun fondsenwerving als bij hun sportieve voorbereiding. Alle ingezamelde centen gaan integraal naar onderzoek (Pink Panther fonds) en de zorg en nazorgprojecten voor borstkankerpatiënten (zoals het Geef om Haar-fonds). Meer informatie hierover is terug te vinden op www.think-pink.be.

Bovendien kun jij dit goede doel steunen door bij je inschrijving €5 extra te betalen, of door een sponsoractie te organiseren. Voor giften vanaf €40 ontvang je een fiscaal attest.