Op 29 september staat, in en rond het Koning Boudewijnstadion, met de Adecco Brussels Ekiden opnieuw de grootste aflossingsmarathon ter wereld op het programma. De inschrijvingen zijn geopend.

De Adecco Brussels Ekiden is een ideale teambuildingsactiviteit voor bedrijven. Vorig jaar stonden er maar liefst 1086 bedrijventeams aan de start. Title partner Adecco vaardigde in 2017 50 teams af. "In het kader van ons programma Energy@Adecco proberen we medewerkers te motiveren tijd te nemen om te sporten", aldus Nico Reeskens, CEO van The Adecco Group België. "De Adecco Brussels Ekiden is een excellent middel om onze uitzendkrachten en klanten te betrekken."

ADECCO VILLAGE

Bedrijven kunnen kiezen voor het Adecco Village pakket! Dit exclusieve pakket voor deelnemende bedrijven bevat onder meer de reservatie van een 'meeting point' in het gezellige bedrijventerrein, de Adecco Village dé ontmoetingsplek voor bedrijven.

Het 'Adecco Village'-pakket bevat:

- 1 gepersonaliseerde pagodetent (5x5m) in het Adecco bedrijvenvillage
- uw logo in de aankondigingscampagne van Adecco Brussels Ekiden
- Mogelijkheid om een lekkere barbecue te reserveren

EKIDEN DELUXE

Ook kleinere bedrijven of bedrijven met minder deelnemende teams vinden dankzij het Ekiden Deluxe pakket een formule op maat: BBQ voor alle teamleden in het stadion, Aparte douchemogelijkheden en een open bar in een aparte ruimte in het stadion.