Beste loper, Ben jij klaar voor de (zonnige) Adecco Brussels Ekiden nu zaterdag 14 oktober? We willen jou nog enkele belangrijke praktische tips meegeven:

  1. Gezond sporten
    Sporten is leuk en gezond. Wees echter steeds verstandig, luister naar je lichaam en hydrateer voldoende, ook voorafgaand aan je wedstrijd! Op het parcours (5 km) is er halverwege 1 bevoorrading met water voorzien en aan de aankomst krijg je een sportdrankje (AA drink Iso-Lemon). Deelnemers mogen uiteraard ook hun eigen drank meenemen op het parcours (d.m.v. drinkbussen, camelbags, drankgordels,....).
  2. De Adecco Brussels Ekiden is de laatste jaren stevig gegroeid. Met ruim 15.000 bezoekers is het niet evident om te parkeren rond het stadion zelf. Bovendien is de afrit 8 Wemmel op de ring absoluut te mijden. Wij raden daarom alle deelnemers aan om te parkeren op Parking C. Deze betaalparking kost ? 5 voor een hele dag. Op 5 minuten stappen sta je aan het stadion. Deze parking heeft een rechtstreekse aansluiting op de ring van Brussel via uitrit Expo 7a (pijlen 'Expo' volgen). Uiteraard kan je ook met het openbaar vervoer komen (tramlijn 7 "Heizel", metrolijn 6 "Koning Boudewijn").
  3. De Ekiden is een teamwedstrijd. Ook dit jaar blijf je als team samen in je toegewezen wisselzone. Alle wissels binnen je team gebeuren dus op dezelfde plaats op de piste. Deze plaats is aangegeven in het stadion op basis van je teamnummer. Bekijk HIER het plan. Je bereikt deze wisselzones via de buitenkant van de tribunes.
  4. Hou nog een klein beetje energie over want de Adecco Brussels Ekiden wordt dit jaar afgesloten met een sfeervolle afterparty op de tonen van de bekende coverband 'Level Six' om 16u45. Wie er vorig jaar bij was weet het : ambiance verzekerd!
  5. Lees hier zeker nog alle info over de wisselzones en bekijk het situatieplan voor je zaterdag naar Brussel afzakt!

Veel succes!

Organisatie Adecco Brussels Ekiden