Goede doel

De Adecco Brussels Ekiden lopen is teamwork, doorzetten, aanmoedigen, doorbijten. Voor elkaar. Als u deze prestatie ook zou doen voor kwetsbare kinderen, maakt het deze nog mooier, niet?

De afgelopen jaren stond de steun aan het SOS Kinderdorp in Kinshasa centraal. Daar hebben 150 weeskinderen een nieuwe thuis gekregen in 15 familiehuizen, onder de warme vleugels van 15 SOS moeders. Ontdek hier een korte reportage over het kinderdorp.

Daarnaast is er ook een kleuter- en lagere school voor 269 kinderen waar de kinderen uit het kinderdorp les volgen, maar meer nog kinderen uit de omliggende gemeenschappen. De steun van talrijke bedrijven op de laatste edities van de Ekiden zorgde ervoor dat 168 kinderen gesteund werden in hun educatie. Schitterend !

Ook dit jaar lopen we voor de educatie van kinderen in Kinshasa !
De kost om 1 kind een jaar naar school te laten gaan is 227€.
U kan heel concreet steunen door een extra bedrag te storten bij uw inschrijving of een specifieke actie op te starten binnen uw bedrijf. SOS Kinderdorpen denkt graag mee na hoe dit het sterkst uitgewerkt kan worden.
(*giften vanaf 40€ zijn fiscaal aftrekbaar)

Contacteer Tom Moons via tom.moons@sos-kinderdorpen.be of 0497 58 37 29 voor meer info.

We hopen van harte dat we dit jaar ook (weer) u en uw bedrijf mogen verwelkomen!

Jouw goede doel

Adecco Brussels Ekiden wil graag organisaties ondersteunen die lopen voor het Goede Doel.

Wil jij met je organisatie een sponsorloop organiseren tijdens de Adecco Brussels Ekiden? Dan kan je op deze pagina je organisatie in de kijker zetten én eventueel een oproep lanceren naar de deelnemers.

Bezorg ons via info@golazo.com een korte tekst over het goede doel (5 lijnen), het logo en de weblink hiervan. 

GIVE EUR-HOPE