Bedrijven & VIP

Ieder jaar neemt het aantal deelnemende bedrijven toe op de Adecco Brussels Ekiden! Het is uitgegroeid tot hét sportieve teambuildingsevent bij uitstek. Samen met 6 collega's loop je een marathon en kun je achteraf iets drinken in jullie meeting point of bij de afterparty. Waarom niet eens lopen met 5 collega's uit verschillende divisies?

Extra's

Jouw logo online?

Ingeschreven met je bedrijf? Maak je kenbaar! Stuur je bedrijfslogo* en je webadres naar info@golazo.com en wij plaatsen dit online.

We wensen jou samen met je collega's veel succes!

*formaat: .jpg (100 x 66 pixels)

Go the extra mile tijdens de Adecco Brussels Ekiden!

Heel wat bedrijventeams beleven de  Adecco Brussels Ekiden jaar na jaar als een echt teambuilding event. Wilt u er ook iets speciaals van maken voor uw lopers en supporters? 

Aarzel dan niet langer en kies voor het 'Go the extra mile' pakket! Dit exclusieve pakket voor deelnemende bedrijven bevat onder meer de reservatie van een 'meeting point' in het gezellige bedrijventerrein, de Adecco Village (Vlakbij het Koning Boudewijnstadion, langs het parcours), dé ontmoetingsplek voor bedrijven. Reserveren kan tot en met 2 oktober 2017.

Ontvang je collega's en supporters in je eigen VIP-ruimte. Zo scoor je bij je medewerkers én profileer je jezelf als dé ideale, sportieve werkgever.

Het 'Go the extra mile'-pakket bevat:

  • 1 gepersonaliseerde pagodetent (5x5m) in het Adecco bedrijvenvillage
  • uw logo in de aankondigingscampagne van Adecco Brussels Ekiden
  • Mogelijkheid om een lekkere barbecue te reserveren

Klik hier voor meer info & het bestelformulier

FOTO’S bedrijvendorp 2016

Meer info volgt snel.

BRENG JE BEDRIJF IN BEWEGING MET ENERGY@WORK!

Energy@Work staat voor het uitwerken en implementeren van duurzame beweeg- en gezondheidscampagnes op maat van bedrijven. Gezonde en mentaal sterke werknemers vormen immers het belangrijkste kapitaal van elk bedrijf. Onze Energy@Work consultant werkt aan de hand van enkele bouwstenen een volledige gezondheidscampagne uit met focus op het bevorderen van een dynamische bedrijfscultuur, het verhogen van de mentale en fysieke veerkracht van alle werknemers en het verlagen van het ziekteverzuim.

Meer weten? Ontdek ons aanbod op www.energyatwork.be