Bedrijven & VIP

prin

Ieder jaar neemt het aantal deelnemende bedrijven toe op de Acerta Brussels Ekiden! Het is uitgegroeid tot hét sportieve teambuildingsevent bij uitstek samen met je collega’s! Loop met 6 collega’s samen een marathon en drink achteraf iets in het meeting point! En waarom niet eens lopen met 6 collega’s uit verschillende departementen?

Extra's

Jouw logo online?

Ingeschreven met je bedrijf? Maak je kenbaar! Stuur je bedrijfslogo* en je webadres naar acertabrusselsekiden@golazo.com en wij plaatsen dit online.

We wensen jou samen met je collega's veel succes!

*formaat: .jpg (100 x 66 pixels)

Go the extra mile tijdens de Acerta Brussels Ekiden!

Heel wat bedrijventeams beleven de  Acerta Brussels Ekiden jaar na jaar als een echt teambuilding event. Wilt u er ook iets speciaals van maken voor uw lopers en supporters? 

Aarzel dan niet langer en kies voor het 'Go the extra mile' pakket! Dit exclusieve pakket voor deelnemende bedrijven bevat onder meer de reservatie van een 'meeting point' in het gezellige bedrijventerrein, de Acerta Village (centraal voor het Koning Boudewijnstadion, langs het parcours), dé ontmoetingsplek voor bedrijven. Reserveren kan tot en met 3 oktober 2016.

Ontvang je collega's en supporters in je eigen VIP-ruimte. Zo scoor je bij je medewerkers én profileer je jezelf als dé ideale, sportieve werkgever.

Het 'Go the extra mile'-pakket bevat:

  • 1 gepersonaliseerde pagodetent in het Acerta bedrijvenvillage
  • uw logo in de aankondigingscampagne van Acerta Brussels Ekiden
  • Mogelijkheid om een lekkere barbecue te reserveren

Vul hier het bestelformulier in

Maak van de Acerta Brussels Ekiden het teamevent van het jaar en ga samen met Acerta voor de extra mile, het bewijs van de kracht van mensen.

FOTO’S bedrijvendorp 2015

Hier vind je vanaf 16/10 de uitslag van de bedrijvencompetitie

BRENG JE BEDRIJF IN BEWEGING MET ENERGY@WORK!

Energy@Work staat voor het uitwerken en implementeren van duurzame beweeg- en gezondheidscampagnes op maat van bedrijven. Gezonde en mentaal sterke werknemers vormen immers het belangrijkste kapitaal van elk bedrijf. Onze Energy@Work consultant werkt aan de hand van enkele bouwstenen een volledige gezondheidscampagne uit met focus op het bevorderen van een dynamische bedrijfscultuur, het verhogen van de mentale en fysieke veerkracht van alle werknemers en het verlagen van het ziekteverzuim.

Meer weten? Ontdek ons aanbod op www.energyatwork.be