Komende zondag 31 maart staat de tweede editie van de AG Brussels 10 Miles, de opvolger van de Brussels 10k, op het programma. Deelnemers kunnen zich dankzij start én aankomst in het Koning Boudewijnstadion voor één dag een echte topatleet wanen. Lopers kunnen kiezen voor de 10 Miles (16 km), 5 Miles (8 km) of de AG Duorun.

NIEUW: DE AG Duorun!

Nieuw op het programma is de AG Duorun. Loper 1 loopt 10 Miles (16 km) ; loper 2 pikt halverwege het parcours in en beiden lopen de laatste 8 km op samen te finishen in het Koning Boudewijnstadion. Ideaal voor lopers die wel samen willen lopen, maar een andere afstand verkiezen.

IEDEREEN (TOP)ATLEET

De AG Brussels 10 Miles staat compleet in het teken van de AG Memorial Van Damme. Net zoals de topatleten tijdens de finale van de Diamond League op 6 september krijgen deelnemers de unieke kans om te starten én finishen op de mythische piste van het Koning Boudewijnstadion. Ook de Smurfen ? de mascottes van de AG Memorial ? zullen van de partij zijn! Iedere loper krijgt bovendien een leuk gepersonaliseerd AG Memorial Van Damme startnummer.

AG 10 MILES SERIES

Om zijn visie op het actieve leven kracht bij te zetten, en met het doel om zoveel mogelijk landgenoten aan het bewegen te krijgen, lanceerde AG Insurance de 'AG 10 Miles Series'. In de drie grootsteden waar de verzekeraar een hoofdzetel heeft - Brussel, Antwerpen en Charleroi - kunnen enthousiastelingen dezelfde iconische afstand lopen. Maar niet alleen zij die effectief de loopschoenen aanbinden, beleven de events: de 'AG Brussels 10 Miles', 'AG Antwerp 10 Miles & Marathon', en de '10 Miles de Charleroi' zijn stuk voor stuk inspirerende en solidaire happenings die iedereen op zijn of haar manier kan ervaren. Van een dagje uit met de familie tot het verbeteren van persoonlijke records: sporters én supporters kunnen er een unieke belevenis en fantastische herinneringen aan overhouden.