Praktische info

Deelnamepakket

Steun Plan International België en ontvang een leuk gadget ter plaatse!

Programma & locatie

Startprocedure in waves

Geen tijdsopname

Afhalen borstnummer en T-shirt

Kleedkamers & bewaarplaats sporttassen

Ontbijt

Bereikbaarheidsinfo


Veilig sporten

Iedereen die individueel is ingeschreven en waarvan de organisatie het e-mailadres heeft, heeft intussen een persoonlijke e-mail met daarop zijn/haar startnummer ontvangen.

Met dit mailtje kan het fysieke borstnummer afgehaald worden op zondag 29 maart op het Paradeplein in de Leopoldskazerne.

Heb je geen e-mail ontvangen? Geen nood! Hieronder vind je de deelnemerslijsten. Zoek je nummer op, onthoud dit en kom samen met een identificatiebewijs (rijbewijs of paspoort) je borstnummer en chip afhalen. Je hoeft hiervoor dus geen nieuwe bevestigingsmail bij de organisatie op te vragen.

Deelnemers die ingeschreven zijn via hun bedrijf of vereniging moeten zich wenden tot de groepsverantwoordelijke, die ondertussen ook een bevestigingsmail heeft ontvangen en die het totale deelnemerspakket gezamenlijk afhaalt. Lopers die in groep deelnemen kunnen hun borstnummer niet individueel afhalen.

De start verloopt in 10 waves. De deelnemers worden opgedeeld op basis van hun startnummer.

Bekijk hier de deelnemerslijst

Liefst zien we jullie per fiets, te voet of met het openbaar vervoer komen. De start bevindt zich op 1,5 km van het station van Brugge. Kom je toch met de wagen, dan raden we je aan om zeker de website van stad Brugge te raadplegen: www.brugge.be/parkeren.
Fietsenstallingen: Simon Stevinplein en Burg

Run & Walk?

Na 5 succesvolle edities kunnen we haast niet wachten op de volgende editie! Op zondag 11 november is de Brugse binnenstad hét decor voor de Brugge Urban Trail®, een uniek loop- en wandelevenement over 10km (of 5km) langs en door tal van belangrijke Brugse gebouwen. Voor iedereen die van het stadsleven houdt en de binnenstad op een andere manier wil leren kennen, is de Brugge Urban Trail® een must! Dit jaar zijn er 5.000 plaatsen beschikbaar, waarvan 500 plaatsen voor wandelaars.

De Brugge Urban Trail is meer dan een loopwedstrijd, het is ware ontdekkingstocht op loop- én wandelschoenen. Het prachtige erfgoed van de binnenstad, gecombineerd met het enthousiasme van duizenden sportievelingen creëert een ongeziene sfeer onder de deelnemers.

Alles dat Brugge bijzonder maakt, ontdek je op zondag 11 november. In 2018 pakken we opnieuw uit met een heleboel toplocaties. Andere nieuwe locaties geven we in de loop van september en oktober één voor één vrij.

SPORTOGRAF.COM is de officiële fotoservice van de Brugge Urban Trail. Deze fotografen hebben de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd onder de deelnemers met hun volledig digitale service en hun redelijke prijzen.

Aangezien zij zelf actief zijn als lopers, hebben ze ook een uitstekend gevoel vanuit het perspectief van de deelnemer.

Hieronder kan je na de loop je persoonlijke foto's opzoeken!

Bisschopshuis

Het Bisschopshuis is het voormalige Hof van Pittem en dateert van 1549. In 1738 kocht de Kerk het om als seminarie in te richten en sinds 1859 werd het de verblijfplaats van de bisschoppen van Brugge. De toegangspoort gaat je al een eerste indruk geven, maar dan heb je het interieur nog niet gezien!

Site Oud Sint-Jan

Dit voormalig ziekenhuis vanuit de 19e eeuw heeft sinds 1989 een nieuwe invulling gekregen, namelijk een congres- en evenementencentrum waar je de rijke Brugse geschiedenis tastbaar kunt bewonderen . Leuk extraatje, je kan de locatie voor je volgende feestje meteen eens checken!

Ter Groene Poorte

Ter Groene Poorte, ook wel dé gastronomische school genoemd. Deze school is vooral bekend vanwege enkele oud-leerlingen die (soms al op jonge leeftijd) een Michelinster behaalden. Sergio Herman, Gert De Mangeleer, Wout Bru, Roger van Damme, Dominique Persoone zijn enkele oud-leerlingen. Tijdens deze Urban Trail lopen jullie doorheen het restaurant, de patisserieafdeling én de turnzaal.

Howest

Dit is één van onze absolute favorieten! De oudste turnzaal van Vlaanderen (1883) in Howest is er bij op 11 november. Een pareltje....

Hof Bladelin

We zijn blij dat we het Hof Bladelin kunnen toevoegen tot de - lange - lijst van locaties. Jullie lopen letterlijk via de grote poort binnen! Wistjedatje: dit stadspaleis, gebouwd in 1435, was ooit een bankfiliaal van de machtige bankiersfamilie De' Medici uit Firenze.

Woonzorgcentrum Engelendale

Twee jaar geleden unaniem verkozen als de favoriete passage door het enthousiasme van de bewoners!

Liantis kantoorgebouwen

Liantis is dé compagnon de route voor ondernemende mensen in ons land. Zij staan iedereen graag bij doorheen hun hele ondernemingstraject: van bij de opstart als zelfstandige, de aanwerving van personeel, de uitbouw van een hr-beleid als tot aan hun pensioen.
Op zondag 11 november lopen we doorheen hun hoofdzetel in de Sint-Clarastraat.
Wist je dat een van deze gebouwen weeshuis 'Heilige Engelbewaarder' was voordat dit in 1979 werd omgebouwd tot kantooromgeving?