Nieuws

Ook hardrijders en oud-winnaars in BinckBank Tour

26.07.2017

De BinckBank Tour kan opnieuw enkele grote namen aankondigen. Zo komen onder andere oud-winnaars Tony Martin, Lars Boom en Niki Terpstra aan de start. Maar zij zijn niet de enige nieuwe namen...

Lees meer

Nieuw sprintduel Groenewegen-Greipel in BinckBank Tour

24.07.2017

De nummers 1 en 2 van de massasprint op de Champs-Elysées op de slotdag van de Ronde van Frankrijk, Dylan Groenewegen en André Greipel, komen ook naar de BinckBank Tour! En nog nieuws: Wanty Groupe-Gobert heeft een wildcard gekregen.

Lees meer

Ambassadeurs Eddy en Maarten blikken vooruit

20.07.2017

De volgende grote wielerafspraak is de BinckBank Tour! Wat brengt de editie 2017? Ambassadeurs Maarten Tjalingii en Eddy Planckaert blikken al vooruit!

Lees meer

Van Aert kijkt uit naar BinckBank Tour, zijn debuut in de WorldTour

19.07.2017

Wout Van Aert heeft woensdag met de GP Pino Cerami zijn derde overwinning van het seizoen in het wegwielrennen behaald. Na afloop verklaarde de wereldkampioen veldrijden heel hard uit te kijken naar zijn debuut in de WorldTour en dat wordt de BinckBank Tour!

Lees meer

Tweevoudig eindwinnaar Tim Wellens rijdt BinckBank Tour!

17.07.2017

Door fysieke problemen heeft Tim Wellens afgelopen weekend de Ronde van Frankrijk vroegtijdig moeten verlaten, maar de renner van Lotto Soudal blijft niet bij de pakken zitten en heeft al nieuwe doelen gesteld. Daar hoort ook de BinckBank Tour bij!

Lees meer

Sagan start in BinckBank Tour!

11.07.2017

Peter Sagan zit niet meer in de Tour... maar binnenkort wel in de BinckBank Tour! Op 7 augustus zal de wereldkampioen in Breda aan de start staan van de Belgisch-Nederlandse WorldTour-rittenkoers.

Lees meer

Eerste drie wildcards voor ploegen uit Lage Landen

06.07.2017

Sport Vlaanderen-Baloise, Roompot-Nederlandse Loterij en Veranda's Willems-Crelan, dat zijn de ploegen die nu al zeker mogen zijn van een wildcard voor de BinckBank Tour, de UCI WorldTour wedstrijd door België en Nederland van 7 t.e.m. 13 augustus.

Lees meer

Alle dagen live op NOS

06.07.2017

De organisatie heeft een nieuwe samenwerking beklonken met de NOS. De Nederlandse openbare omroep zal de komende drie jaar elke rit van de BinckBank Tour live uitzenden, vanaf ca. 15u tot na de finish.

Lees meer