Iedere sportliefhebber weet dat er niets mooier is dan de sport live op de tribune te beleven. Samen met de andere supporters! Zo is het vanzelfsprekend ook voor de Belgian Hockey Finals.

Maar voor de pechvogels die er niet live bij kunnen zijn is er gelukkig ook nog de TV. Immers Play Sports van Telenet zal de alles beslissende finales (heren en dames) nu zondag 13 mei LIVE uitzenden op een publiek kanaal. Dus niet enkel voor hun Play Sports abonnees die het hele jaar door al verwend werden met live hockey wedstrijden. Zondag kan iedereen genieten van de strijd om de titel. En het zal bijzonder spannend worden. Winner takes all...

13:00u : Audi Hockey League - Waterloo Ducks vs Dragons
15:30u : Belfius Hockey League - Antwerp vs Waterloo Ducks

Bij de heren heeft Dragons genoeg aan een gelijkspel. Maar winst voor Watducks in reguliere speeltijd geeft hen de kans om via shoot-outs alsnog de titel te pakken. Bij de dames is het nu juist Waterloo Ducks dat genoeg heeft aan een gelijkspel en is het Antwerp dat moet winnen om de shoot-outs af te dwingen. Hoe dan ook... nu zondag kennen de nieuwe landskampioenen. Spanning gegarandeerd !