Today is the day! De eerste finales worden vandaag op de velden van Braxgata uitgevochten. Maar mede dankzij de nieuwe formule van de Belgian Hockey Finals is de spanning gegarandeerd tot de laatste minuten van de tweede finale komende zondag! Dat wil je niet missen...

Er zijn nog tickets beschikbaar, maar het gaat snel. Dus aarzel niet en verzeker je van een plaatsje op de tribunes... vandaag nog!

Ook in de VIP lounge gaat het een bijzonder feestje worden. Meer dan 1000 reeds gereserveerde VIP's zullen vandaag en zondag netwerken, genieten van culinaire hoogstandjes en verfrissende drankjes op een top locatie direct naast het veld. Voor zondag kunnen er nog max 100 VIP's bij... Dus als je jezelf, je familie of relaties wil verrassen met dit top event boek dan snel deze last minute VIP's door ons te e-mailen op secretariaat@braxgata.be. Je kan ze vanaf vandaag niet meer bestellen via de site, maar enkel via dit e-mail adres. Maar wacht niet te lang. Want op is op!

Maar ook als de VIP niet je ding is, wacht niet te lang jouw plekje op de grootse tribune te reserveren want wat is er mooier dan de Belgian Hockey Finals live meemaken... "Waar is da feestje? Hier is da feestje!"