Nieuws

Van der Poel: 'Heb mezelf toch een beetje verbaasd'

28.12.2018

Mathieu Van der Poel boekte in de Azencross in Loenhout al zijn 19e overwinning van het seizoen. Voor niemand een verrassing, toch heeft de Europese kampioen zichzelf verbaasd.

Lees meer

Aerts: 'Pas na Lille zal ik de strijdbijl begraven'

28.12.2018

Na een spannend secondespel in de Azencross houdt Toon Aerts in het algemeen klassement van de DVV Trofee nog elf seconden over op Mathieu Van der Poel. De renner uit Rijkevorsel beseft dat het een moeilijke klus wordt, maar blijft strijdvaardig.

Lees meer

Van der Poel ook in snelle Azencross ongrijpbaar

28.12.2018

Mathieu van der Poel heeft de Azencross in Loenhout gewonnen. De Nederlander was andermaal outstanding en reed weg van bij de start. Toon Aerts behield zijn leidersplaats in de DVV Verzekeringen Trofee als derde, Wout van Aert was andermaal tweede.

Lees meer

Brand sprint sneller dan Cant

28.12.2018

Twintig jaar na Daphny Van den Brand heeft opnieuw een Nederlandse de Azencross in Loenhout gewonnen. In de sprint nam Lucinda Brand de maat van Sanne Cant en Denise Betsema.

Lees meer

Massasprint duidt Ben Turner aan als winnaar

28.12.2018

Ongezien. De Azencross in Loenhout voor beloften is vrijdagmiddag beslist in een massasprint. De Brit Ben Turner toonde zich sneller dan Timo Kielich en ploegmaat Loris Rouiller. Niels Derveaux blijft leider in de DVV Verzekeringen Trofee.

Lees meer

Zeven op een rij voor Cortjens na beklijvende sprint

28.12.2018

Er staat bij de junioren geen maat op Ryan Cortjens. De renner van IKO-Beobank boekte in Loenhout zijn zevende overwinning op rij na een beklijvende sprint.

Lees meer

Sofie van Rooijen wint eerste damescross voor junioren

28.12.2018

De Nederlandse Sofie van Rooijen heeft in Loenhout de allereerste damescross voor junioren gewonnen. De Nederlandse topte in de Azencross een internationaal podium met de Britse Harnden op twee en de Hongaarse Vas op drie.

Lees meer

Sanne Cant juicht extra vrouwenwedstrijd in Azencross toe

26.12.2018

De DVV Verzekeringen Trofee is vrijdag 28 december al aan haar vijfde manche van het seizoen toe: de Azencross in Loenhout. De veldrit in het noorden van Antwerpen krijgt dit jaar nog een feestelijker tintje: twintig jaar vrouwencross in België.

Lees meer

Azencross Loenhout viert twintigste verjaardag vrouwenveldrijden met nieuwe primeur

06.12.2018

De Azencross in Loenhout is al jarenlang gekend om zijn innovaties. Ook dit jaar zal de Azencross, die op vrijdag 28 december de vijfde manche van de DVV Verzekeringen Trofee vormt, uitpakken met een primeur. Daarenboven zal een historische gebeurtenis van twintig jaar geleden gevierd worden in de aanwezigheid van twee protagonisten van toen.

Lees meer

Archief