Kids Cyclocross

Sven Nys, Wout Van Aert en Mathieu van der Poel! Welke jonge veldritfan droomt er niet van om in hun voetsporen te treden? Dankzij de jeugdinitiatie van de Azencross in Loenhout worden hun dromen misschien werkelijkheid! Onder begeleiding van Erwin Vervecken, Rudy De Bie, Paul Herijgers en Roland Liboton mogen jonge fans proeven van het uitdagende parcours in Loenhout.

Wie tussen 6 en 12 jaar oud is, verwelkomen we graag op vrijdag 28 december. Afspraak ten laatste om 8u15 aan de Gemeentelijke Basisschool 't Blokje (Kerkblokstraat - Loenhout). Daar word je opgewacht door enkele medewerkers.

Ieder kind, ook van buiten regio Loenhout, is welkom! Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer heb je niet nodig!

Heb je zin gekregen om mee te komen fietsen? Individueel online inschrijven kan tot Vrijdag 21 december. Vooraf inschrijven is verplicht!

Enkele dagen voor de jeugdinitiatie van de Azencross Loenhout ontvangen alle ingeschreven deelnemers een bevestigingsmail met de nodige praktische info.

Veel crossgenot en tot vrijdag 28 december in Loenhout!

Ook op een van de volgende manches van de bpost bank trofee zijn er jeugdinitiaties (meer informatie: www.dvvverzekeringentrofee.be).

Inschrijvingsformulier

Inschrijvingen zijn open tot vrijdag 21.12.2018 23:59.