Ijsboerke Kids Cyclocross

Sven Nys, Wout Van Aert en Tom Meeusen! Welke jonge veldritfan droomt er niet van om in hun voetsporen te treden? Dankzij de jeugdinitiatie van de Azencross in Loenhout worden hun dromen misschien werkelijkheid! Onder begeleiding van Erwin Vervecken, Rudy De Bie, Paul Herijgers en Roland Liboton mogen jonge fans proeven van het uitdagende parcours in Loenhout.

Wie tussen 6 en 12 jaar oud is, verwelkomen we graag op donderdag 28 december. Ieder kind, ook van buiten regio Loenhout, is welkom! Afspraak ten laatste om 8u20 aan de Gemeentelijke Basisschool 't Blokje (Kerkblokstraat - Loenhout). Daar word je opgewacht door enkele medewerkers! Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer heb je niet nodig!

Heb je zin gekregen om mee te komen fietsen? Individueel online inschrijven kan tot donderdag 28 december. Vooraf inschrijven is verplicht!

Een weekje voor de jeugdinitiatie van de Azencross Loenhout ontvangen alle ingeschreven deelnemers een bevestigingsmail met de nodige praktische info.

Veel crossgenot en tot donderdag 28 december in Loenhout!

Ook op een van de volgende manches van de DVV Verzekeringen Trofee zijn er jeugdinitiaties (meer informatie: www.dvvverzekeringentrofee.be).

Inschrijvingsformulier

Inschrijvingen zijn open tot donderdag 21.12.2017 11:59

Persoonlijke gegevens
geef hier het telefoonnummer door van iemand uit je naaste omgeving die de organisatie kan contacteren in geval van nood.