Ijsboerke Kids Cyclocross

Tijdens een aantal manches van de DVV Verzekeringen Trofee krijgen jongeren tot en met 12 jaar dankzij IJsboerke de kans om op een unieke manier met het veldrijden kennis te maken.Onder begeleiding van bondscoach Rudy De Bie, de gewezen wereldkampioenen Erwin Vervecken, Paul Herijgers en Roland Liboton en ex-wereldkampioen militairen Kris Wouters kunnen jongeren proeven van de verschillende omlopen. Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid meer is er niet nodig.

Sven Nys, Wout Van Aert en Tom Meeusen! Welke jonge veldritfan droomt er niet van om in hun voetsporen te treden? Dankzij de jeugdinitiatie van de Azencross in Loenhout worden hun dromen misschien werkelijkheid!

Wie tussen 6 en 12 jaar oud is, verwelkomen we graag op donderdag 29 december. Ieder kind, ook van buiten regio Loenhout, is welkom! Afspraak ten laatste om 8u20 aan de Gemeentelijke Basisschool 't Blokje (Kerkblokstraat - Loenhout). Daar word je opgewacht door enkele medewerkers! Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer heb je niet nodig!

Individueel online inschrijven kan tot donderdag 22 december. Vooraf inschrijven is verplicht!

Een weekje voor de jeugdinitiatie van de Azencross Loenhout ontvangen alle ingeschreven deelnemers een bevestigingsmail met de nodige praktische info.

Veel crossgenot en tot donderdag 29 december in Loenhout!

Ook op een van de volgende manches van de DVV Verzekeringen Trofee zijn er jeugdinitiaties (meer informatie: www.dvvverzekeringentrofee.be).

Inschrijvingsformulier

Inschrijvingen zijn afgesloten.