Inschrijven

Max. 2500 deelnemers
Snel zijn is de boodschap

ONLINE VOORINSCHRIJVEN
(tem vrijdag 5 oktober 23u59 of zolang de voorraad strekt)

 
Trail 7.98K € 16
Trail 15.9K € 20
Trail 28.7K € 30

Borstnummers kan je op 6 oktober vanaf 8u00 afhalen in de inschrijvingszone in het Energy Park in Averbode. Dit kan met het E-ticket dat je ten laatste 1 week voor het evenement ontvangt (samen met de laatste praktische informatie).

Schrijf je nu online in

Door deel te nemen steunt u Natuurpunt. Met uw persoonlijke bijdrage kan Natuurpunt 2 m2 nieuwe natuur aankopen.

T-SHIRT

Bij je inschrijving kan je een T-shirt (100% polyester) van de Lampiris Averbode Nature Trail bestellen. Dit T-shirt kost slechts €12.

OPVOUWBAAR BEKERTJE (ter plaatse)

Tijdens de Lampiris Nature Trail series werken we met bevoorradingen zonder wegwerpbekers. Je kan op het event een opvouwbaar bekertjee kopen voor €3.

Algemene voorwaarden

Indien u zich inschrijft, verklaart u zich automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze voorwaarden grondig na.

GROEPSINSCHRIJVING
(T.E.M. MAANDAG 24 SEPTEMBER - 23U59)

Online inschrijven kan tot en met 24 september 2018, 23u59 met online betaling.

Het inschrijvingsgeld dient uiterlijk op 24 september betaald te zijn. Inschrijvingen die op dat moment niet betaald zijn, vervallen.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS BENT (OVER ALLE AFSTANDEN HEEN ) KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE EN KIEZEN VOOR GEZAMENLIJKE AFHALING. Ben je met minder dan 10, dien je een individuele inschrijving te doen (zie hieronder) en dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.

BEN JE MET MINDER DAN 10 EN WIL JE TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere wedstrijden of personen aan jouw inschrijving toe te voegen vooraleer je betaling te voldoen. Bij inschrijving via het individuele inschrijvingsformulier dien je de gegevens van de eerste loper volledig in te vullen en in het winkelwagentje te doen. Inschrijvingen toevoegen kan vervolgens door op de knop "verder winkelen" te drukken.

Klik hier voor de instructies
en de groepsinschrijvingstool

Daginschrijvingen
(ZATERDAG 6 OKTOBER 2018)

In het Energy Park in Averbode vanaf 8u00.

Je kan ook ter plaatse nog gemakkelijk inschrijven: breng je elektronische identiteitskaart mee voor een extra vlotte inschrijving!

Trail 7.98K € 19
Trail 15.9K € 23
Trail 28.7K € 33