Inschrijven

Online voorinschrijvingen

Tarieven

Afstanden
25 km Trail (Run/Walk) € 26
16 km Trail (Run/Walk) € 18
8 km Trail (Run/Walk) € 14
Uniek technisch (100% polyester) Ardennes Nature Trail T-Shirt € 12

Borstnummers en polsbandjes (voor de wandelaars) worden vooraf niet toegestuurd, maar kan je op 1 juli afhalen in Durbuy met het e-ticket dat je onmiddellijk na je inschrijving in je mailbox ontvangt (check zeker ook je spam!).

T-shirt

Bij inschrijving kan je een technisch T-shirt van de Lampiris Ardennes Nature Trail 2018 bestellen. Dit T-shirt (100% polyester) kost slechts € 12. Voor elke verkochte T-shirt gaat er 3 euro naar Natagora (organisatie voor de bescherming van de natuur)!

Schrijf je nu online in

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de Abijentocht. Lees deze voorwaarden grondig na. Klik hier.

Groepsinschrijving
(t.e.m. maandag 18 juni - 23U59)

Wil je samen met collega's en vrienden de uitdaging aangaan? Online inschrijven kan tot en met maandag 18 juni 2018, 23u59, enkel met online betaling.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS (OVER ALLE AFSTANDEN HEEN ) BENT KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE. Ben je met minder dan 10, dan kan je je inschrijving niet doorsturen en vervallen de reservaties via dat systeem.

BEN JE MET MINDER DAN 10 EN WIL JE TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere personen toe te voegen via het individuele inschrijvingsformulier vooraleer je betaling te doen. Inschrijvingen toevoegen kan door op de knop "verder winkelen" te drukken als je de vorige inschrijving hebt ingegeven.

Klik hier voor de instructies
en de groepsinschrijvingstool

Daginschrijvingen
(1 juli)

Tarieven bij daginschrijving
25 km Trail (Run/Walk) € 26
16 km Trail (Run/Walk) € 18
8 km Trail (Run/Walk) € 14
Uniek technisch (100% polyester) Ardennes Nature Trail T-Shirt € 12