Inschrijven Volzet

De inschrijvingen zijn volzet! 10.000 lopers zijn ingeschreven.

Wisselen van naam

Een borstnummer kan overgenomen worden door een andere loper of wandelaar door ter plaatse aan de wisseldesk een formulier in te dienen en € 5 (administratiekost) te betalen. Deze wissel is nodig om als loper/wandelaar verzekerd te zijn.

Algemene voorwaarden

Bij inschrijving verklaart u zich automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Start in waves

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen en wandelen tijdens de Antwerp Urban Trail® zullen de lopers in 10 waves vertrekken tussen 9u00 en 12u00 en de wandelaars in 6 waves tussen 9u00 en 10u40

De opdeling in waves gebeurt door de organisatie. In welke wave je start, hangt af van het tijdstip van inschrijven. Hoe vroeger je inschrijft en betaalt, hoe groter de kans dat je in een vroegere wave start. Wil je samen met een groep vrienden lopen? Dan kan je je als groep inschrijven.

Met je toegewezen wave kan je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. De wandelaars kunnen enkel starten in wave 1 tem wave 6. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start.