Inschrijven

Maximum 10.000 deelnemers en 1.000 wandelaars.
Snel zijn is dus de boodschap !

Online inschrijvingen
(tem zaterdag 10 maart 23u59 of zolang de voorraad strekt)

Antwerp Urban Trail 12 km of 7 km
Tarieven t.e.m. 26/02 tussen 27/02 en 10/03
Run & Walk € 25 € 30
Goed doel € 5 (Steun Plan België en laat meisjes uitgroeien tot sterke vrouwen. Meer info)

Schrijf je nu online in

Ongeveer 1 week voor het evenement ontvang je een e-ticket met je startwave die je de dag zelf dient mee te brengen (geprint of op je smartphone).

Bewaar deze dus goed! Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

Inschrijven op 11 maart
zolang de voorraad strekt

Echt een last minute beslisser? Geen probleem! Ook ter plaatse kan je je nog gemakkelijk inschrijven: breng je elektronische identiteitskaart mee voor een extra vlotte inschrijving!

Antwerp Urban Trail 12 km of 7 km

Run & Walk € 30
Goed doel € 5 (Steun Plan België en laat meisjes uitgroeien tot sterke vrouwen. Meer info)

Algemene voorwaarden

Bij inschrijving verklaart u zich automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepsinschrijving
(t.e.m. 26 februari of zolang de voorraad strekt)

Wil je samen met je vrienden, organisatie of bedrijf lopen? Schrijf in als een groep! Zo loop je zeker in dezelfde startwave.

Bekijk hier de praktische info en schrijf je groep in

Start in waves

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen en wandelen tijdens de Antwerp Urban Trail® zullen de lopers in 10 waves vertrekken tussen 9u00 en 12u00 en de wandelaars in 6 waves tussen 9u00 en 10u40

De opdeling in waves gebeurt door de organisatie. In welke wave je start, hangt af van het tijdstip van inschrijven. Hoe vroeger je inschrijft en betaalt, hoe groter de kans dat je in een vroegere wave start. Wil je samen met een groep vrienden lopen? Dan kan je je als groep inschrijven.

Met je toegewezen wave kan je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. De wandelaars kunnen enkel starten in wave 1 tem wave 6. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start.

Wisselen van naam

Een borstnummer kan overgenomen worden door een andere loper of wandelaar door ter plaatse aan de wisseldesk een formulier in te dienen en € 5 (administratiekost) te betalen. Deze wissel is nodig om als loper/wandelaar verzekerd te zijn.