Antwerpen by night, maar toch volledig anders? Dat is de Joe Night Walk. Op zaterdag 1 december zullen meer dan 6000 wandelaars, waaronder Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx, tijdens een 10 km lange tocht kunnen genieten van een unieke avondwandeling. De avond afsluiten kan in het gezellige Joe Night Walk Village aan het Havenhuis in Antwerpen, waar Joe de hele avond live radio maakt.

De eerste editie van de Joe Night Walk mag meteen een grandioos succes genoemd worden. Alle startbewijzen voor de betoverende wandeltocht door Antwerpen gingen bij de lancering van het evenement in oktober in een mum van tijd de deur uit. Inschrijven kan dus niet meer. De 6200 wandelaars zullen zaterdagavond tussen 17u15 en 21u30 in tien verschillende waves van start gaan. Zo krijgen alle deelnemers de kans om de klank- en lichtanimaties en vuuracts langs het 10 km lange parcours in optimale omstandigheden te bewonderen.

De start- en finishplaats van de Joe Night Walk is het Havenhuis in Antwerpen, waar Joe van 16u tot 23u live uitzendt en waar iedereen na de wandeling kan genieten van een panoramisch uitzicht op de haven en de stad. Het parcours bestaat uit een lus op Rechteroever en een lus op Linkeroever, die de wandelaars bereiken via een passage door de iconische Voetgangerstunnel. De terugkeer naar de overkant van de Schelde gebeurt per overzetboot. Vanaf de aanlegplaats is het niet ver meer naar het Havenhuis, waar iedereen kan nagenieten in het gezellige Joe Night Walk Village.