Praktische info


Deelnamepakket


Programma & locatie


Startprocedure in waves


Afhalen polsbandje


Bereikbaarheid & parking


Wandelen in het donker door een sprookjesachtig verlichte stad, dat is de Joe Night Walk Antwerpen! Tijdens een parcours van 10 km ontdek je 't stad op een nieuwe manier: bijzondere licht- geluid- en vuuracts wisselen elkaar af.

Starten doe je aan het Havenhuis waar je kan genieten van een panoramisch uitzicht op de haven en de stad. Onderweg is er tijd voor een pauze, en niet zomaar één! Via een overzetboot worden jullie afgezet voor het tweede deel van het parcours.

10 km achter de kiezen? Opwarmen kan in het gezellige Night Walk Village. Het straattheater laat je nog even nagenieten van je tocht.

Kortom, de Joe Night Walk Antwerpen wil je zeker niet missen!

Hier vind je binnenkort het parcours terug.

De start en finish bevinden zich aan het Havenhuis. We zien jullie natuurlijk het liefst met het openbaar vervoer, de fiets of zelfs te voet komen.

Met het openbaar vervoer?

Je neemt best bus 620 tot 776 of tram 6 naar Kinepolis Antwerpen. Van daaruit is het een kwartiertje wandelen naar het Havenhuis.

Treinstation Antwerpen-Luchtbal ligt op 1,6 km van het Havenhuis. Neem je de trein naar Antwerpen-Centraal? Dan wandel je naar de halte F. Rooseveltplaats van waaruit je bus 762, 763 of 764 kunt nemen. Aan halte Antwerpen Premetrostation Astrid kun je ook tramlijn 6 nemen.

Met de auto?

Kom je toch met de wagen? Dan kan je betaald parkeren op één van onderstaande parkings:

  • Parking Rijnkaai (Rijnkaai 33)
  • Q Park Antwerpen Godefriduskaai (Zeevaartstraat 11)
  • Parking Sint-Jansplein

Filevrij in Antwerpen geraken? Check voor je vertrek zeker www.slimnaarantwerpen.be. Hou er rekening mee dat de Antwerpse binnenstad een lage-emissiezone is!

[an error occurred while processing this directive]

De organisatie raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en het tempo dat je je lichaam wil opleggen.

Het voorleggen van een medisch attest is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij doorkrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt hieraan geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je hier.