De AG Antwerp 10 Miles & Marathon pakt in 2019 uit met enkele nieuwigheden. We zetten ze graag even op een rijtje.

Goed begonnen is half gewonnen. Daarom zet de organisatie samen met partners Sportoase en Runners'Lab in op 10 officiële voorbereidingsruns in en rond Antwerpen. Het geeft deelnemers de kans om zich op een verantwoorde manier voor te bereiden en goed getraind aan de start te staan op 28 april. Ook de persoonlijke en gratis Energy Lab trainingsschema's zullen daartoe bijdragen.

"Met de gratis trainingsschema's voor iedereen willen we bereiken dat alle deelnemers maximaal voorbereid aan de start komen", legt Greg Broekmans van organisator Golazo uit. "We zullen als organisatie in de aanloop naar het event dan ook herhaaldelijk het belang van een goede voorbereiding blijven onderstrepen en dit aan alle deelnemers van de AG Antwerp 10 Miles & Marathon blijven communiceren."

Verder komt er dit jaar een extra bevoorrading voor de deelnemers aan de AG Antwerp 10 Miles. Naast de 3 reeds bestaande bevoorradingsposten en de eindbevoorrading wordt er in 2019 een volwaardige vierde post toegevoegd en dit na ongeveer 2,5 km.