GOEDE DOEL: STOP DARMKANKER

STEUN HET GOEDE DOEL EN BESTEL BIJ JE INSCHRIJVING METEEN HET OFFICIËLE EVENT T-SHIRT

Loop darmkanker de wereld uit!

De vzw Stop Darmkanker is een non-profitorganisatie die iedereen wil overtuigen van het belang van vroegtijdig opsporen van darmkanker. 
Informatie en voorlichting zijn cruciaal voor een ziekte waar 1 op 20 Belgen ooit mee geconfronteerd wordt.  Jammer genoeg is de kennis over deze problematiek nog onvoldoende.  Iedere dag wordt bij 23 Belgen de diagnose van darmkanker gesteld.
Iedere dag verliezen 9 families een dierbare aan darmkanker. Het goede nieuws is dat je meer dan 90% kans op genezing hebt als darmkanker in een vroege fase gevonden wordt. 

Een gezonde levensstijl speelt ook een belangrijke rol in de preventie van darmkanker.
Naast het vermijden van overgewicht, roken en overmatig alcoholgebruik zijn een gezonde en evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging heel belangrijk.

Jouw deelname aan de AG Antwerp 10 Miles & Marathon is niet alleen belangrijk voor jezelf.  Dankzij jouw steun kunnen we nog meer acties voeren en darmkanker hopelijk ooit een halt toeroepen.
We geloven echt dat darmkanker een zeldzame ziekte kan worden. 

#samensterk
www.stopdarmkanker.be

Overige Goede Doelen

Je eigen goed doel kenbaar maken? Dat kan!

AG Antwerp 10 Miles & Marathon wil graag organisaties die lopen voor het Goede Doel ondersteunen.

Wil jij met je organisatie een sponsorloop organiseren tijdens de AG Antwerp 10 Miles & Marathon? Dan kan je op deze pagina je organisatie in de kijker zetten én eventueel een oproep lanceren naar de deelnemers!

Bezorg ons via info@golazo.com een korte tekst over het goede doel (5 lijnen), het logo en de weblink hiervan.

Trias

Dokter van de wereld

PEP!

Think Pink