EUH? Mobiele Maandag, wat is dat? Dat is 1 dag per week op een andere manier proberen te geraken waar je moet zijn. Wat je bestemming ook is. Het gaat erom hoe je er naartoe gaat. Te voet, met de fiets, de step, je skates, de trein, de bus, de tram, de carpoolwagen. Of nog beter, een combinatie van deze dingen.

We proberen elke maandag iets nieuws. En voor je het weet, doe je het ook op dinsdag. Of woensdag. Want alle dagen zijn goed om je opnieuw vlot te verplaatsen.

Waarom meedoen?
We staan met z'n allen zo vaak stil in het verkeer. En zeg nu zelf, stilstaan is echt bij lange niet zo leuk als vooruitgaan. De sleutel tot de oplossing ligt gewoon bij onszelf. Samen zetten we het verkeer (én onszelf :) in beweging. Met de auto tot aan de tramhalte en daarna een deelfiets nemen? De krant lezen terwijl iemand anders je naar het werk treint? De fiets op en met een fris hoofd op het werk aankomen? Of gewoon 10 miles naar je werk lopen en zo al je collega's aftroeven? Het kan allemaal. We starten met 1 dag waarop we ons anders verplaatsen. Wie weet waar we eindigen?

Hou die 10 Miles-spirit vast op Mobiele Maandag.
En zet jezelf én iedereen weer in beweging.