Bedrijven & VIP

BDO BEDRIJVENKLASSEMENT

Neem met je bedrijf deel aan de DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles & Marathon en misschien worden jullie wel gekroond tot het snelste bedrijf van Antwerpen!
Het BDO groepenklassement wordt opgemaakt aan de hand van de totaaltijd van de snelste 8 deelnemers op de 10 Miles afstand. Zowel mannen als vrouwen komen samen in aanmerking.

Lees hier het volledige reglement.

Extra voordelen voor deelnemers aan het BDO bedrijven- en groepenklassement:

  • Vermelding deelnemende bedrijven en groepen op de website.
  • Uitslag bedrijvenklassement vanaf dinsdag 25 april op de website.
  • Alfabetische opname van de deelnemende bedrijven & groepen in de uitslagenbijlage van Gazet van Antwerpen op maandag 24 april.


Ben je ingeschreven met je bedrijf? Maak je kenbaar! Stuur ons je bedrijfslogo (formaat: jpg - 100 X 66 pixels) en webadres en je krijgt een plaatsje op deze pagina.

Wie de 10 Miles op een exclusieve manier wil beleven kan terecht in onze VIP lounges aan de finish. Je hebt er een prachtig zicht op de finish én je kan ondertussen samen met jouw genodigden genieten van verzorgde catering, eigen kleedruimte en verzorgd sanitair. Optioneel kunnen ook douches gehuurd worden.

Vanaf 100 personen kan je een eigen VIP-lounge huren en deze ook personaliseren. Kleinere groepen kunnen terecht in de Central 10 Miles Lounge.

Bekijk HIER enkele foto's van de VIP-lounges.

Contacteer ons voor meer info.

Huur een tent in het gezellige BDO bedrijvendorp als verzamelpunt voor uw lopers en supporters.
Locatie:
= grasveld tussen Reinaartlaan, Gloriantlaan en Charles De Costerlaan

Bekijk HIER het plan van het BDO bedrijvendorp.

Bekijk HIER enkele foto’s van het bedrijvendorp.

Bekijk HIER de afmetingen van het tentje van 5m X 5m

De bestelligen zijn afgesloten.

Bekijk HIER de catering prijslijst

BDO BUSINESS RUNS

De DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles & Marathon maakt deel uit van de BDO Business Runs. Dit is een reeks van 8 corporate running events, verspreid over heel België met als doel zoveel mogelijk bedrijven en hun werknemers te motiveren om te sporten.

Duizenden getrainde en minder getrainde collega's zullen het beste van zichzelf geven. Iedereen is welkom, van stagiair tot CEO, van absolute beginneling tot geoefende loper. Werknemers doen samen aan sport en gaan de strijd aan met andere bedrijven.

Vooraf en na afloop van de wedstrijden kunnen collega's en mogelijke zakenpartners elkaar op een andere, meer informele, manier leren kennen in het gezellige BDO Bedrijvendorp.

Meer info over de BDO Business Runs vind je op: www.bdobusinessruns.com.

BDO Business Runs - For you, we run the extra mile!


Wil jij jouw merk in de kijker zetten en activeren op het grootste sportevenement in Vlaanderen? Wil jij met jouw bedrijf 1 van de 10 Miles op het parcours claimen? Dat kan.

Klik hier en neem contact op met ons.

[an error occurred while processing this directive]