AMBASSADEURS & GOEDE DOELEN

"Ik ben Katrien Verbruggen. Het huishouden en rondrijden voor mijn 2 sportieve dochters hebben mijn eigen sportactiviteiten op de achtergrond doen belanden. Om daar iets aan te doen probeer ik..."

Lees verder

"Mijn naam is Sven Dekoster, ben 39 jaar en woon in Steenokkerzeel. Ik ben getrouwd met Sandrine en fiere papa van onze prinses June, intussen weer bijna 5 jaar oud. Tijdens de weekdagen..."

Lees verder

"Ik ben Ali Khan, 28 jaar (29 op 26/01) en afkomstig van Antwerpen (Luchtbal). Ik ben anderhalf jaar geleden begonnen met lopen, ik kampte met zwaar overgewicht en dat had een heel negatieve .."

Lees verder

"Ik ben Karen, 32 jaar en ik ben sinds 2014 terug intensiever beginnen sporten om me fitter en gezonder te voelen. Al snel had ik door dat dit heel goed ging met lopen. Het helpt me ook om ..."

Lees verder

Lopen voor...

SOS Kinderdorpen zet zich al meer dan 65 jaar in om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bezorgen. Zeg maar: een nieuwe start in het leven.

Dat doen we in 134 landen wereldwijd. Ook in België.

Wist je dat Rode Kruis-Vlaanderen dé organisatie bij uitstek is die zo snel een hulpactie kan opzetten bij rampen? We zijn een essentiële en waardevolle partner in de rampenhulpverlening en zowel de bevolking als de overheid rekenen op ons tijdens rampen en crisissen.

Kom op tegen Kanker is een niet-gouvernementele organisatie die opkomt voor het recht van patiënten op de beste behandeling en zorg, en het recht van mensen op een gezonde leefomgeving.

To Walk Again vzw, opgericht door Marc Herremans, bestaat nu meer dan 13 jaar en is uitgegroeid tot een kenniscentrum voor innovatieve oplossingen voor mensen met een fysieke beperking. Door een samenkomst van 4 partners (AZ Herentals, Mobilab, Orthopedie Van Haesendonck en To Walk Again) werd in 2014 een uniek project op poten gezet.