Welkom op de actiepagina van Plan International

Dit jaar bundelen AG Memorial Van Damme en Plan International België de krachten omdat we allebei geloven in de kracht van sport om gendernormen in vraag te stellen én te veranderen.

Supporter mee voor onze topsporters en voor gelijkheid. Koop je ticket hier aan 25% korting. Per verkocht ticket stort AG Memorial Van Damme ook nog eens 25% van de opbrengst door naar ons sportproject in Senegal...

Om je tickets te boeken, volg je de instructies hieronder:

  1. Klik op de button hieronder 'Bestel hier je tickets'
  2. Kies in welke blok en in welke prijscategorie je je tickets wil boeken. Je kan kiezen tussen blok 1A met tickets ter waarde van 50€ (en nu aan 37.5€) of blok 3F met tickets ter waarde van 40€ (en nu aan 30€). Ticketprijzen exclusief 2 Euro reservatiekosten.
  3. Geef het aantal tickets in dat je wil bestellen. Klik op '0' tickets en selecteer het aantal tickets dat je wenst te kopen.
  4. Duid aan of je een programmaboekje wenst te kopen. Klik onderaan op 'volgende'.
  5. Vul je persoonlijke gegevens in en klik onderaan op 'volgende'.
  6. De best beschikbare tribuneplaatsen worden automatisch toegekend. Je kan de toegekende zitplaatsen zien door de klikken op 'toon mijn zitplaatsen'
  7. Bevestig je bestelling door op 'volgende' te klikken.
  8. Volg de betaalinstructies.
  9. Je ontvangt een bevestigingsmail met een link om je tickets te downloaden. Vergeet niet om ze mee te brengen op 6 september (uitgeprint of op je smartphone) om te laten scannen aan de ingang.

We wensen je een fijne avond!